Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa GÜNDÜZ, ziyarette “DPT müsteşarlığı yaptığı dönemde Adıyaman Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Hizmet Binasının kamulaştırma dahil her aşamasında emeği ve katkısı bulunan büyükelçimiz Sayın Halil İbrahim AKÇA’ ya Üniversitemiz adına şükranlarımı bir kez daha sunma fırsatını bulmak mutluluk verici” dedi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa GÜNDÜZ’ ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyükelçi Halil İbrahim AKÇA ise; “Adıyaman Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi hizmet binasının Üniversiteye kazandırılması sürecinde verdiğimiz ortak emeğin karşılığını almış olmak ve üniversitenin kısa sürede uzun bir yol kat ederek gerçekleştirdiği gelişime şahit olmak heyecan verici”  şeklinde konuştu.  

   Ziyaret esnasında Rektör Prof. Dr. Mustafa GÜNDÜZ’ ün minyatür Nemrut heykelleri sunduğu Büyükelçi AKÇA,  Adıyaman Üniversitesi çalışanlarına ve Adıyaman halkına selamlarını iletti.

Devlet Planlama Teşkilatı Eski Müsteşarı olan Halil İbrahim AKÇA 2009 yılında Üniversitemizi ziyaret ederek, Tıp Fakültesi Hastanesi binasında incelemede bulunmuştu.

Editör: Adıyaman Haber