06.06.2011-(Adıyaman)-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün gerçekleştirilecek olan miting öncesi açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Halil Fırat, tüm Adıyaman halkını mitinge davet etti.

Seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten İl Başkanı Fırat, miting öncesi tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Yoğun bir kalabalığın miting alanını dolduracağını ve mitingin adeta bir şölene dönüşeceğini ifade eden Başkanı Fırat şunları söyledi; “Adıyaman halkı AK Partiye kurulduğu günden beri her zaman desteğini vermiştir. Yapılan seçimlerde ve özellikle referandum oylamasında verdiği oylarla iller arasında ön sıralarda yer almıştır. Seçim çalışmaları kapsamında aday arkadaşlarımızla birlikte gittiğimiz her yerde çok büyük bir ilgiyle karşılaşıyoruz ve bu da gösteriyor ki bu seçimde AK Parti yine halkımızın desteğiyle tek başına iktidar olacak geçtiğimiz seçimde kıl payı kaçırdığımız beş sıfırı bu kez alarak meclise beş milletvekilimizi yollayacağız. Şu ana kadar çalışmalarımız çok iyi gitti ve bugün sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan mitinge tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Sayın başbakanımız Adıyaman iline ayrı bir değer vermekte İlimizle ilgili sorunların yer aldığı dosyayı kendisine takdim edeceğiz.  Bu vesileyle ilimize gelerek bizleri onurlandıracak olan sayın başbakanımıza ilimize hoş geldiniz der, mitingimizin ilimiz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Öte yandan bugün Emniyet Müdürlüğü yanında düzenlenecek olan miting öncesi tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten İl Başkanı Av.İbrahim Halil Fırat, İstikrar Sürsün, Adıyaman Büyüsün diyerek tüm Adıyaman halkını miting alanına davet etti.

 

 

                                                          İbrahim Halil FIRAT

                                                    Ak Parti Adıyaman İl Başkanı

 

www.adiyamanlilar.net

 

Editör: Adıyaman Haber