Gölbaşı -  21.06.2011- Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksekokulu’nda 2010-2011 Eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla okul kampusunda mezuniyet töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Gölbaşı Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç Osman Uluyol, Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Kurmay Yüzbaşı Şahin Baran, Cumhuriyet Savcıları, öğretim üyeleri, okul müdürleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Osman Uluyol, burada yaptığı konuşmada, Kaymakam Budan ve Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’e üniversiteye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Budan ise yaptığı konuşmada, her ilçenin gönlünde ilinde olan üniversitenin bir yüksekokulunun bulunması hatta mümkünse fakültesinin yatması bulunmakta olduğunu söyledi.

Kaymakam Budan, konuşmasında şunları kaydetti:

“Bu yüksekokulun buraya kurulmasında emeği geçenlere öncelikle şükranlarımızı sunuyoruz. Biz göreve başladığımızda yüksekokulumuzu burada hazır bulduk. Bizlere düşen görev de üniversitenin daha gelişmesini sağlayarak öğrenci sayısını artırmaktır. Üniversitenin ilçemizle birlikte gelişmesini sağlamak öncelikli görevimizdir.”

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü ise yaptığı konuşmasında öğrencilerin bu mutlu günlerini kutladıklarını ifade ederek daha bunun gibi nice güzel günler dilediğini söyledi.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü şunları kaydetti

Gölbaşı Meslek Yüksekokulu 2010-2011 itibariyle İşletme, Muhasebe, Yerel Yönetimler, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı ile aynı programların ikinci öğretimi de aktif olarak eğitim öğretim vermektedir.  Gölbaşı Meslek Yüksekokulu’nda  393 erkek, 286 bayan olmak üzere toplam 679 öğrencimiz eğitim görmektedir. Yüksekokulumuzda 41 personel görev yapmaktadır. 

Öğrencilerimiz daha modern bir eğitim alabilmeleri için mevcut binamız yetersiz durumdadır. Bu nedenle 2010 yılında üniversitemize Gölbaşı Belediyes tarafından devredilen arsa üzerinde yeni bir meslek yüksekokulu binasının yapımına başlandı. 2011-2012 eğitim öğretim yılı başında binamızın hizmete girmesini bekliyoruz. “

Konuşmalardan sonra okulda dereyece girenlere çeşitli ödüller verilerek diplomaları takdim edildi. Törenden sonra öğrenciler gönüllerince eğlendiler.

www.adiyamanlilar.net

adiyaman

 

Editör: Adıyaman Haber