Adıyaman  -06.05.2011- Gölbaşı ilçesine bağlı Belören Beldesi İlköğretim Okulunda “Çocuk Şenlikleri” ve “Sevgi “konulu resim yarışması düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe Gölbaşı Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, Belören Belde Belediye Başkanı Ali Çiçek, Belören Jandarma Komutanı Astsubay Kağan Günal, Belören Lisesi Müdürü Abdurrahman Özdemir, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Belören İlköğretim Okulu Müdürü Sedat Atalay, burada yaptığı konuşmada, 23 Nisan günü havanın kötü olması sebebiyle öğrencilerin hazırladıkları gösterileri sunamadıklarını ifade ederek bu nedenle resim sergisini de açarak aynı günde gösterileri sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Sedat Atalay,    Atatürk’ün  “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü,yıldızı ve ikbal ışığısınız.Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre  çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” sözünü hatırlatarak bu yolda ilerlediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler sunuldu. Gösterilerden sonra Gölbaşı Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman ve beraberindekiler Sevgi konulu resim sergisinin açılışını yaptılar. Resim sergisi gezildikten sonra ise çeşitli dallarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

(TEZ-

Editör: Adıyaman Haber