Aslan, belediye meclisi’nde anıldı

Hafta sonunda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Malatya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Aslan, Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı Olağan Toplantısı’nda rahmet ve dualarla anıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, meclis toplantısı sırasında yaptığı konuşmada, meclis üyeleri ile belediye personeline başsağlığı dileğinde bulundu. Merhum Aslan’ın belediyede çok sevildiğini, çalışkan ve dürüst kişiliğiyle herkesle iyi diyalog içerisinde olduğunu hatırlatan Çakır, "Kendisiyle çok yakinen çalışma fırsatımız oldu. Basın Müdürümüz olması dolayısıyla bazen günde 2-3 defa bir araya gelip istişarelerde bulunduk. Mesai arkadaşlığımızın ötesinde, dost ve arkadaşımızdı. Acısı bizleri son derece üzdü. Biz kendisinden razıydık. Hakkımızı helal ettik. Kendisinin de bizlerden razı olduğu kanaatindeyim. Mekanı cennet olsun. Yakınlarına ve ailesine sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Başkan Çakır’ın konuşmasının ardından merhum Cemal Aslan’ın ruhuna Fatiha okunurken, bazı belediye meclis üyeleri de başsağlığı dileğinde bulundular.

Editör: Adıyaman Haber