Adıyaman ve ilçelerimiz genelinde hemşerilerimizin istifade edebilmesi, özellikle gençlerimizin sportif ve kültürel faaliyetlerden en üst düzeyde ve en modern şartlarda yararlanabilmesi için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü nezdinde takiplerimiz ve çalışmalarımız aktif bir şekilde devam etmektedir.

            Bugüne kadar bu alanda pek çok hizmete ve yatırıma imza atan AK Parti Hükümetimiz, Adıyamanımıza yapılan son yatırımlarda da tekrar hemşerilerimizin gönlünde taht kurmuştur.

Son olarak; Gençlik ve Spor alanında yapılan ve takvimleri belli olan 3 yatırımın yaklaşık maliyeti 15 Milyon TL (Eski parayla 15 Trilyon TL) olarak belirlenmiş bulunmaktadır.

  • Adıyaman merkeze 2500 kişilik Spor Salonu yapımı ile ilgili bürokratik her işlem bitmiş olup, işe başlanmış ve temel kazı çalışmaları devam etmektedir. 600 gün içerisinde bitirilmesi planlanmıştır.
  • Adıyaman merkeze yapılan ve birinci katı tamamlanma aşamasında olan ‘’Gençlik Merkezi ve Kültür Evi’’nin inşaatı devam etmektedir. 750 gün içerisinde bitirilmesi planlanmıştır.
  • Kâhta ilçe merkezine yapılacak olan’ ’Gençlik Merkezi ve Kültür Evi’’ işi ile ilgili olarak da, işi alan firma ile sözleşme yapılmıştır. 500 gün içerisinde bitirilmesi planlanmıştır.

            AK Parti iktidarı ile ilimiz her alanda olduğu gibi Gençlik ve Spor alanında da pek çok hizmet almaya devam etmektedir. Gençliğini ve geleceğini sözde, günübirlik icraatlar ile değil yarınlarını düşünerek hazırlayan ve çalışmalarını hep bu yönde sürdüren hükümetimiz yatırımlarına hız kesmeden devam etmektedir.

Şimdiden bu önemli hizmetlerin Adıyamanımıza ve Adıyaman gençliğine hayırlara vesile olmasını dilerken, emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.

 

17.01.2012

Av. Ahmet AYDIN

Adıyaman Milletvekili

AK Parti Grup Başkanvekili

Editör: Adıyaman Haber