AGAD Heyetinden ASGD Genel Merkezine Ziyaret

 

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Merkezini ziyaret eden Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ve beraberindeki heyet genel Başkan İbrahim Erdoğan ile bir süre sohbet etti.

Ziyarette Başkan İbrahim Aslan’ın yanı sıra Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ali Aslancirit, Adana Süperfm Genel Müdürü Hasan Pamuk ve ASGD Adıyaman Temsilcisi Metin Harıkçı bulundu.

ASGD’nin kurulduğu günden beri Türkiye geneli çok güzel çalışmalara imza attığını ifade eden Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan; “Geçtiğimiz günlerde Ankara’da yapılan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanlık seçiminde divan başkanlığı görevini yürüten İbrahim Erdoğan başkanımızı yürekten kutluyorum. Çok gergin geçen ortama rağmen divanı en güzel şekilde idare etti. Seçim sonrası Adıyaman heyeti olarak kendilerini Bursa’da ziyaret etme fırsatı bulduk. Anadolu Spor Gazetecileri Derneği kurulduğu günden bugüne özellikle Anadolu’nun sesi olmuş, bazı şeylerin tekelleşmesine engel olmuştur. Bu vesileyle sayın başkan başta olmak üzere dernek çatısı altında bulunun herkese bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Merkezinde olmaktan büyük keyif aldığını ifade eden ASGD Adıyaman Temsilcisi Metin Harıkçı ise, genel merkezin desteğiyle ASGD adına Adıyaman’da da güzel çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan; “Zorlu bir genel kurulu geride bıraktık. Yeniden başkanlığa seçilen genel Başkanımız Atilla Sertel’e destek veren cemiyetler arasında yer alan Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti’nin genel merkezimize yapmış oldukları bu nezaket ziyareti bizleri sevindirmiştir. Yapılan kongrede Adıyaman Gazetecileri Cemiyetinin dik duruşu takdire şayandır. Bu vesileyle hem ziyaretlerinden ötürü, hemde yapılan kongredeki desteklerinden dolayı Adıyaman Gazetecileri Cemiyetine ve tüm üyelerine teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ziyaret sonrası ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, konuklarına ASGD’nin birer flamasını hediye etti.

Editör: Adıyaman Haber