16.09.2011-Adıyaman-AGAD Başkanı İbrahim Aslan:

“Federasyon Üyesi olmakla yükümüz ve sorumluluğumuz bir kat daha artmıştır”

 

Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti, sonbahar döneminin ilk toplantısını Çelikhan`da yaptı.

Cemiyet Başkanı İbrahim Aslan başkanlığında toplanan yönetim kurulu bir dizi karar aldı.

Anadolu Ajansı Çelikhan yurt muhabiri Mustafa Aloğlu`nun ev sahipliğinde Çelikhan`da toplanan Adıyaman Gazetecileri(AGAD) cemiyeti yönetim kurulu üyeleri Çelikhan ve Adıyaman`ın sorunlarını masaya yatırdıktan sonra, Cemiyet olarak önümüzdeki dönemde yapacakları çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Yönetim kurulu üyelerinin tek tek görüşünü alan Başkan İbrahim Aslan, AGAD olarak Adıyaman`ın sorunlarının takipçileri olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.

İbrahim Aslan olarak kurumlarla kişisel sorunlarının olabileceği, ancak cemiyet olarak herkese eşit mesafede durduklarını ve durmaya devam edeceklerini kaydetti.

Başkan Aslan yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “Türkiye Gazeteciler Federasyonu’na resmi müracaatımızı yapmıştık. Federasyonumuzda son yaptığı toplantıda almış olduğu karar sonucunda Cemiyetimizin resmi olarak üyeliğini kabul ettiğini açıkladı. Bu vesileyle Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel olmak üzere Federasyon Yönetim Kuruluna, Onur Kuruluna, Üye cemiyet başkanlarına şahsım ve cemiyetim adına teşekkür ediyorum. Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti olarak kısa sürede büyük bir camianın resmi üyeliğine yükselmek bizleri onurlandırmıştır. Yükümüz bir kat daha artmıştır. Bize güvenenleri mahcup etmemek adına Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti olarak üstümüze düşen görevi layıkıyla yerine getirmek için çaba sarf edeceğiz” dedi.

            Cemiyet olarak bu tür toplantıların devam ettirileceğine dikkat çeken Başkan Aslan; “Her ay merkezde veya ilçelerimizde yönetim kurulu toplantılarımızı sürdürmekteyiz. Bu ayki toplantımızı ise Çelikhan ilçemizde Anadolu Ajansı Çelikhan muhabiri Mustafa Aloğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Toplantında cemiyet olarak yaptıklarımızın değerlendirmesi ve yapacaklarımız etkinlikleri tartıştık. Yönetim olarak fikir birliğine vardık. Kasım ayı içerisinde ciddi bir organizasyon düşünüyoruz. Üyelerimizin sıkıntılarını alıp ilgililerle görüşeceğiz. Cemiyetimiz Adıyaman ilinin tek yetkili cemiyeti olduğu için bizde bu manada üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğiz.``dedi.

Toplantıda yönetim kurulu üyeleri de bazı konularda görüşlerini açıkladılar.

 

Yeniyol Haber Merkezi

Editör: Adıyaman Haber