Aydın, mesajında, 97. yılında bir kez daha kurtuluş mücadelemizin ateşinin yakıldığı bu güzide günü kutlamanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi biz yapan ve her şeyden önemlisi bu vatan topraklarında hepimizi tek bir vücut, tek bir dava ve tak bir vatan için bir araya getiren günlerden biri olan 19 Mayıs, geleceğimiz olan gençliğimize bırakacağımız en önemli miraslarımızdan biridir dedi.

Milletimizin inanç, azim, kararlılık ve yüksek bir şuurla yakmış olduğu hürriyet ateşi, bugün birbirimize olan bağlılığımızı perçinleştiren değerlerin başında gelmektedir diyen Aydın, şunları söyledi:

Tarih boyunca dün olduğu gibi bugün de millet olarak gençliğimize, geleceğimize olan itimadımız her zamankinden daha fazladır. Milli ve vatani değerlerine sahip çıkan ve bunu geleceğe taşımak için kararlılıkla, izzet, iffet, sadakat ve gururla yarınlarına bakan gençliğimiz bu kutsal vatan topraklarının en büyük teminatıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, bu mukaddes vatanın kurtuluş ve diriliş mücadelesinin temellerinin atıldığı ‘’19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’’nı tebrik ediyorum. Bütün vatandaşlarımızın, gençlerimizin ve hemşerilerimin bayramını kutluyor, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha şükran, minnet ve saygıyla anıyorum

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber