KÂHTA İYİ PARTİ’Yİ  BAĞRINA BASTI
Türkiye 24 Haziran’da sandık başına gitmeye hazırlanırken milletvekilliği yarışından en büyük avantajı elinde bulunduran İYİ Parti seçim kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor.
Uzun bir aradan sonra İYİ Parti ile yeniden siyaset sahnesine dönen Mahmut Bozkurt, İYİ Parti İl Başkanı Kenan Doğan, Merkez İlçe Başkanı Hicri Gürsoy İYİ Parti 3. Sıra milletvekili Adayı Zülfikar Işık  ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Kahta ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir ara geldiler.
Kâhta ziyaretinin en dikkat çeken duraklarından biri de Kâhta’nın tanınmış ailelerinden olan ve Adıyaman siyasetine kazandırdığı isimlerle bilinen Turanlı ailesine oldu. İYİ Parti 1.sıra milletvekili adayı Mahmut Bozkurt’u ve beraberindeki heyeti kapıda karşılayan Turanlı ailesinin  Bozkurt’a olan yoğun ilgisi ise gözlerden kaçmadı.


Burada bir süre Turanlı ailesinin ileri gelenleri ile görüşen İYİ Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Mahmut Bozkurt,  Kahta ilçesinin seçmen profiline değinerek  “ Kahtalı hemşerilerimiz  bir ahde vefa örneği sergileyerek  sandığa gidecektir. Milletvekili adayı olduğum dönemlerde Turanlı ailesi şahsıma yönelik  her zaman büyük teveccüh gösterip bana destek oldular. Türkiye için bir kırılma noktası olacak 24 Haziran seçimlerinde yine destek olacaklarından şüphem yoktur. Yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın bize olan sevgisi ve muhabbeti 24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacağımızı gösteriyor. Desteklerini her zaman yanımda gördüğüm ve her zaman ayrı bir hukukumuzun olduğu Turanlı ailesini de bu vesileyle ziyaret etmiş olduk.  Yakın ilgi ve alakalarından dolayı Turanlı ailesine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti 1.sıra adayı Mahmut Bozkurt, 3. Sıra adayı Zülfikar Işık, iyi Parti İl Başkanı Kenan Doğan, Merkez İlçe Başkanı Hicri Gürsoy ve teşkilat mensuplarına teşekkür eden Turanlı ailesinin ileri gelenlerinden Ahmet Turanlı,  24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti’ye destek vereceklerini belirterek özellikle Mahmut Bozkurt’un yeniden siyasete dönmesini büyük bir heyecanla karşıladıklarını söyledi.

Turanlı ailesini ziyareti sonrası Kâhta caddelerinde vatandaşlarla sohbet eden İYİ Parti 1.sıra milletvekili adayı Mahmut Bozkurt’u  ve 3. Sıra adayı Zülfikar Işık’ı karşılarında gören Kahtalılar bir anda çevresini sardı. Adeta sevgi selinin yaşandığı o anlarda Kâhtalı vatandaşlarla hasbihal eden Mahmut Bozkurt, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 11 Haziran 2018 Pazartesi günü Adıyaman’a geleceğini hatırlatarak tüm Kâhtalı vatandaşları İYİ Parti mitingine davet etti.

 
Siyasi hayatında Adıyaman’ın geleceğine ve seçmenin hayrına olacak bir siyaset tarzıyla politika yaptığını belirten Bozkurt” Politik  tutarlılık açısından yeni ufuklar vaat eden İYİ  Parti, 24 Haziran seçimlerinde büyük bir sürpriz yapacaktır. Geniş bir seçmen kitlesine ve yelpazesine sahip olan İYİ Parti’ye olan teveccühe şu an da Kâhta’da şahit oluyoruz. Vatandaşlarımız alışagelmiş siyaset tarzını sonlandırmak istiyor. Son 16 yılda Türkiye ölçeğinde yapılan yatırımlara baktığımızda, Adıyaman’ın tüm ilçeleriyle çok çok gerilerde kaldığını görüyoruz. Ve seçmen tüm  bu olan bitenin farkında. Dolayısıyla seçmenlerin bizlere olan desteği bunun en bariz örneğidir. Bu desteğin farkında olan AKP adaylarının oldukça endişelendiğini ve sancılı günler geçirdiğini görüyoruz.  Bu sancıdan dolayı İYİ Parti’yi kamuoyu nezdinde yıpratma çabası içerisine giriyorlar. Ancak İYİ Partinin yapıcı vizyonu ve vatandaşlarımızla olan direkt diyaloğumuz bu tür yıpratmaları bertaraf ediyor” şeklinde konuştu.

Editör: Adıyaman Haber