31 Mart Seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, Kahta’ya bağlı köyleri gezdi.
-"2 GÜNDE TOPLAM 30 KÖY GEZDİ"
Milletvekili Toprak, 2 günde toplam 30 köy gezdi. Beraberindeki heyet ile birlikte köy muhtarları ve vatandaşlar ile görüştü.  Gittiği her köyde vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Toprak, çözüm ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.
-"KÖYLERDEKİ İMKÂNLARI ARTTIRMAMIZ GEREKİYOR"
Köylerin daha önce hayalini bile kuramadığı hizmetleri AK Parti hükümetleri ile aldığını söyleyen Toprak, şöyle konuştu:
“Şehirde var olan bazı imkânları köylere de getirme gayreti içindeyiz. Köylerimizde imkânları arttırdığımız zaman oradaki nüfusu koruyabiliriz. Aksi halde insanlarımızın şehre gelme hevesi artar. Hamd olsun, artık alt yapı, üst yapı, yol, su, taziye evleri gibi önemli sorunları ortadan kaldırdık. Bunların üstüne sosyal ve sportif faaliyetlerin yürütebileceği alanlar da yapmaya başlayacağız. Dolayısıyla  köylerimiz artık herkesin yaşamak isteyeceği yerler oldu. Köylere yapılan yatırımlar sahip olduğumuz imkânları ve devletimizin büyüklüğünü ortaya koyuyor.”
-"KÖYLER BÜYÜDÜKÇE İHTİYAÇLAR DA ARTIYOR"
“AK Parti hükümetinin yatırımları ile birlikte cazibe merkezi olan köylerimizde şehirlere göç durdu diyebiliriz. Hatta teşvik, hibe ve devlet destekleri ile insanlarımız artık köyüne dönüyor. Yeni dönemde de en önem verdiğimiz projelerin başında köylere yaptığımız ve yapacak olduğumuz yatırımlar geliyor. Köyler büyüdükçe elbette ihtiyaçlarda artacak. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz. Vatandaşımızın hayatını daha da kolaylaştırmak için çaba gösteriyoruz.”

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha