AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya AK Parti Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, partililer ve basın mensupları katıldı.

-"26 MART SALI GÜNÜ, CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN HALKIMIZLA BULUŞACAK"

AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, şunları kaydetti:

"AK Parti Adıyaman teşkilatı olarak bir müjdeyi daha önce sizlerle paylaşmıştık. Ama netleşince kesinleşince bir daha paylaşma ihtiyacı hissettik. İnşallah sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 26 Mart  Salı günü saat 16'da emniyet meydanında halkımızla yeniden buluşacaktır. Malumunuz Adıyaman Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyor. Recep Tayyip Erdoğan'da Adıyaman'ı seviyor. Bu noktadan hareketle ben inanıyorum ki, bugüne kadar ki olan en büyüğü en iyisi olacak inşallah merkez belediye başkan adayımız Süleyman Kılınç'la birlikte inşallah öyle umut ediyorum ki, 24 belediyenin tamamını alma meyili var alma gayreti çabası var. Rabbim inşallah nasip etmişse bunu hep birlikte bugüne kadarki aldığımızın rekorunu almayla ilgili bir ümit içerisindeyiz. Çalışmamızda bu yönlerdir. Yine İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyelerinde de Allah'ın izniyle çok ciddi bir sonuç alacağız. Çalışmamızı dünde hepiniz takip ettiniz. Sayın tarım bakanımız sağolsun geldi büyük müjdelerle bizleri hem ziyaret etti onların hepsine teşekkür ediyorum."

AK Parti Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise
Bugün bahara adım attıklarını belirterek, şunları kaydetti:

‘’Geçen Cuma acımızı sonsuz bir şekilde arttıran bir elim hadise yaşadık. Bir teröristin din kardeşlerimizi şehit etmesi orada tek suçları Allah'ı kulluk görevini yerine getirmeleri ve daha önemli olan bizleri ziyadesi ile düşündüren bir başka hadise oldu. O meczubun silahından çıkan mesajlar o katili buradan binlerce kilometre ötede olan bu olayda hadi hedefe neden Recep Tayyip Erdoğan, konulur hedefe neden Türkiye konulur? İşte bunun çok iyi irdelenmesi çok iyi düşünülmesi gerekir. Zira onlarda biliyor ki, bütün müslümanların hamisi ve bu coğrafyada ayakları üzerinde durabilen bütün mağdurlara, mazlumlara umut ışığı olan tek lider Recep Tayyip Erdoğan tek ülke Türkiye Cumhuriyetidir.’’

-"HAÇLI ZİHNİYETİ HALA 1071 MALAZGİRT’İ HAZMEDEMEMİŞ"

Yeni Zellanda’daki Cami cemaatine saldıran katilin, Ayasofya minarelerini yıkacağını, Ayasofya'yı kiliseye dönüştüreceği iddiasının altını çizerek, şöyle devam etti:

 "Ama şunu çok iyi bilmemiz lazım ki, maalesef bizlere geçmişi unutturmaya çalıştılar. Tarihimizle bağımızı koparmaya çalıştılar. İnançlarımızla bağımızı koparmaya çalıştılar. Ama onlar o haçlı zihniyeti hala 1071 Malazgirt'i hazmedememiş bu coğrafyada müslümanların yaşamasını kabullene bilmiş değil. İstanbul fethini kabullene bilmiş değil. Onlarda biliyor ki, ecdadımız Selçuklu, Osmanlı 600 yıl önce tüm dünyaya adaletle hükmetmiş ve Osmanlının dağılmasından sonra  dünyada kaosların baktığınızda kan ve gözyaşlarının üzülenler Suriye, Yemen, Arakan'da müslümanlar öldürülüyor. Böylesine bir vahşet var. Ve bizim de kendimize gelmemiz lazım. Şuanda maalesef bu coğrafyada zalimlere karşı dik duran mazlumlara başka da bir güç başkada bir lider ve bizim güçlenmemiz birilerini rahatsız ediyor. Ve bizim kendimize gelmemiz Türkiye'nin güçlenmesi bu milletin güçlenmesi büyümesi güçlenmesi sorunlarını çözmesi o zalimlerin gözünün içine baka baka baka dünya 5'den büyüktür demesi zulmeden kim olursa olsun İsrail'de dahil olmak üzere tabiî ki birilerini rahatsız ediyor."

-"TÜRKİYE ARTIK ESKİ TÜRKİYE DEĞİL"

Bağımsız toprağımızda, kendi kendimize yetmemizin, kararlarımızı kendimizin vermemizin birilerini rahatsız ettiğini kaydeden Milletvekili Aydın, ‘’Onlar dışardan kendi elleriyle bir Türkiye isterlerdi. Otur dediklerinde otur kalk dediklerinde kalk ama Türkiye artık eski Türkiye değil. Türkiye artık güçlü bir lideri güçlü bir iradesi ve arkasında da adeta yeniden küllerinden doğan güçlü bir millet var. İşte bu milletin güçlenmesi o batıyı ve haçlı ittifakıyla hareket eden o zihniyetiyle bu sadece yerel seçim meselesi değil. Bu mesele millet memleket meselesi bu mesele milletin meselesi, mazlumların meselesi o yüzden diyoruz ki, sadece bir belediye başkanlığı yerel seçim yapmıyoruz aynı zamanda bu milletin bu ülkenin dahası bu coğrafyanın kaderini belirleyecek çok önemli seçimin arifesindeyiz. O yüzden bu seçimin arifesinde muhakkak ki, halk bunu görüyor. Hele ki, Adıyaman sağ duyusuyla, ferasetiyle duruşuyla her zaman hakkın ve hukukun yanında yer alır ve bugüne kadar bütün oyunları bozdu. Bundan sonra inşallah Adıyamanlı hemşerilerim inşallah en güçlü desteği bize hizmet edenlere vereceğiz en güçlü desteği halkla beraber olanlara vereceğiz en gülcü desteği bu ümmetin tek umudu olan Recep Tayyip Erdoğan'a ve hizmet vadisi olan AK Partiye verecekler diye ümit ediyorum" diye konuştu.

-"17 YILDA 17 MİLYARLIK KAMU YATIRIMI YAPMIŞIZ"

Aydın, Adıyama halkının bugüne kadar duasıyla destek olduğu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Allah razı olsun bizde bunu hizmete dönüştürmeye çalıştık. Bu desteğin farkında olalım ki gecemizi gündüzümüze katalım bugün 17 yıldır iktidarız. 17 yılda 17 milyarlık kamu yatırımı yapmışız Adıyaman'a geçmişte 2002 yılında 10 milyonluk yatırım yapılırken bugün yıllık ortalama 1 milyar civarında yatırım tutarı var. Neredeyse yüz katı bir yatırım tutarı bunlar çok önemli Türkiye'yi 3.5 kat büyütmüşüz Türkiye genelinde demokrasileştikçe, Türkiye büyüyor güçleniyor güçlendikçe hizmet ettikçe şeytanlarda rahat durmuyor bir taraftan hizmet etmeye devam edeceğiz öbür taraftan şeytanları taşlamaya devam edeceğiz. Bu süreç içerisinde de darbe planlarından parti kapatmalarından e muhturadan geziye, 25 Aralık'a işte Kobani meselesinden 15 Temmuz'a kadar ekonomik saldırıdan her alanda güçlendikçe Türkiye birilerini sıkıyor içeriden dışarıdan yine bakıyoruz ki, dışarıyı anlıyorum da içerideki nasıl olurda bir araya gelemeyecek siyasi partilerin siyasi düşüncelerin hangi taraftan kim tarafından bir araya getiriliyor? Çok iyi irdelenmesi gerekir diye düşünüyorum."

-"ADIYAMA’NIN FERASETİNE ÇOK GÜVENİYORUM, İNANIYORUM"

Adıyaman'ın ferasetine çok güvendiğini ve inandığını vurgulayan Aydın. "Anadolu irfanına bu irfan sayesindedir ki hep doğru yerde durdu inşallah bu seçimde de gerçekten hizmetin çıtasını yükseltecek olan AK Parti ve adaylarımıza destek verecektir. Ve yine Adıyaman her seferinde muhteşem bir karşılamayla sayın cumhurbaşkanımızı bağrına bastı cumhurbaşkanımız Adıyaman'a her seferinde geldiğinde çok mutlu bir şekilde Adıyaman'dan ayrıldı. Ve Adıyaman adına götürdüğümüz bütün projelerde destek olur dolayısıyla bu bir birini seven inşallah 26 Mart'ta saat 16'da emniyet meydanında büyük bir coşkuyla sevgi seliyle bu seçiminde bütün halkımız sayın cumhurbaşkanımızı bağrına basacaktır. Ben tekrar Adıyamanlı hemşehrilerime teşekkür etmek istiyorum Allah onlardan razı olsun" dedi.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha