Bozkurt, Mercan TV'de katıldığı programda, "Adıyamanlı hemşehrilerime, kardeşlerime mesajım şu; beni tanıyor, biliyorsunuz. Güçlü olduğumda neler yapabildiğimi biliyorsunuz. Ben hizmete talibim, Adıyaman'ın sorunlarını çözmeye talibim. Çiftçimizin ve tütün sorununu çözmeye talibim. Adıyaman'ın gençlerinin sorunlarını çözmeye talibim. Adıyaman çiftçisinin sorunlarını çözmeye talibim. Esnafımıza, nefes aldırmaya talibim. Adıyaman ihmal edilmiş, yapılamamış başta sulama projesi olmak üzere bu meseleleri süratli şekilde çözmeye talibim. Beni bağrınıza bastınız. Hepinize bunun için teşekkür ederim"dedi.

- İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Adıyaman'da yoğun ilgi gösterildiğini anımsatan Bozkurt, şöyle devam etti:

"7'den 70’e her kardeşimden büyük ilgi gördüm. Büyük alaka gördüm. Sizlerde bana inanmış ve güvenmişsiniz. Bunu da gördüm, gözleriniinz içinden ben bunu da anladım. Benim geçmişte yaptıklarımı önüme koydunuz. Benim hakkımda kanaat sahibi oldunuz. Ben o geçmişi tekrar biraz daha ileri götürmek için Adıyaman meselelerine talibim"

- VERECEĞİNİZ OY BANA GELECEK

Bozkurt, "Ben partili ve partisiz bütün arkadaşlarımı, bütün hemşerilerime sesleniyorum; ben yeni partiyim. Bana vereceğiniz oy, bana gelecek. Kimseye gitmeyecek. İYİ Parti de bana gelecek. Benim bu düşüncelerimi dinledikten sonra benim milletvekili olmamı istiyorsanız, sizin güçlü desteğinizi bekliyorum. Ben Mahmut Bozkurt olarak İYİ Parti olarak hem kendime hem genel başkanıma sizlerden oy istiyorum. Taktir sizin, yapacağınız tercihe saygı duyacağım. Hep saygı duyacağım. Bütün düşüncelerle Adıyamanlı hemşerilerimi en derin saygılarımla büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Gençlerimizin gözlerinden öpüyorum. 25 Haziran günü Türkiye üzerinde çok güzel güneş doğmuş olacak."şeklinde konuştu. 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha