31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler kapsamında kent merkezinde esnaf ziyaretlerini sürdüren AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, esnafları gezerek sorunları hakkında bilgi alarak hayırlı işler diledi.
Kent merkezinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada,"Sayın cumhurbaşkanımızın bir başka Adıyaman sevgisi var. Yorgunda gelse geç de gelse mutlulukla keyifle geri dönüyor. Çünkü Adıyamanlılarında cumhurbaşkanımıza karşı müthiş bir sevgisi var ve bu anlamda da her seferinde büyük bir coşkuyla heyecanla adeta bir insan seline dönen sevgi karşılaması yapıyor. Muhabbetle liderini bağrına basıyor. Yine bu Salı gününde gerçekten Adıyaman zor hava şartlarına kapalı havaya serin havaya ve yağışa rağmen hem caddeler sokaklar hınca hınç insan seline dönüşmüştü. Hem de meydan hınca hınç doluydu. Adıyamanlı hemşerilerime bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Hiçbir zaman bu kutlu yolda reisini, reisinin davasını yalnız bırakmadı hep onunla beraber bütün zorlukları Adıyamanlı kardeşlerimde destek olarak aşmasını sağladı. Adıyamanlı olmak Adıyamanlılara hizmet etmek bu güzel insanlarla kucaklaşmak bizleri de mutlu ediyor. Çok teşekkür ediyorum Adıyaman her zamanki gibi iyiydi, her zamankinden çok daha fazla yağışa, 2 saati aşkın gecikmesine rağmen hiç ayrılmadılar reisini bağrına bastılar."dedi.
-"AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR"
Sahadan hiç ayrılmadıklarını ve seçim olsun olmasın daim sahada olduklarını belirten Aydın,"Biz zaten sahadan hiç ayrılmayız, seçime endeksli bir parti değiliz. Çünkü biz diyoruz ki AK Parti milletin partisidir. Bizler de milletin ta kendisiyiz. O yüzden seçim olsun olmasın her daim sahadayız her daim milletin her unsuruyla bir aradayız. STK, esnafıyla, çiftçisiyle, köylüsüyle, şehirlisiyle, kamu görevlisiyle sivil olanla bütün herkesle her daim beraberiz.
1 aylık süreç içerisinde de hiç ayrılmadık. Dağdan taştan, şehre ovaya kadar her tarafı gezdik dolaştık. Çarşı Pazar demedik ilimizi, ilçelerimizi beldelerimizi, köylerimizi mümkün mertebe her bir insanımıza ulaşmaya çalıştık. Çünkü şunu anlatıyoruz. Bir belediye bakanlığı, belediye meclisi, belediye il meclisini seçeceğiz ama bu seçim sadece belediye başkanlığı seçimi değil.
Sıradan bir seçim değil.Sadece birilerini bir makama oturtmak için bir gayret değil.Bu seçimin şartları gerçekten çok farklı."şeklinde konuştu.
-"GELECEK SEÇİMİ OLDUĞUNU ÜLKENİN BEKA MESELESİ OLDUĞUNU ÇOK NET BİR ŞEKİLDE GÖRÜYORUM"
Dünya'da kimin nerede olduğunu bildiklerini memleketin geleceği ve beka meselesi olduğu net bir şekilde göründüğünü aktaran Aydın,"Dünyada olup bitenlere baktığımda Türkiye’de kimin nerede durduğuna baktığımda geçek manada milletin ve memleketin gelecek seçimi olduğunu ülkenin beka meselesi olduğunu çok net bir şekilde görüyorum. Bakın daha geçen Yeni Zellanda'da yaşadığımız hadise de dahi binlerce kilometre öteden yüreğimizi burktu. Vazifesi Allah’a kulluk görevini yapmak olan Müslüman kardeşimizi 50 din kardeşimizi şehit ettiler. Ama o tek bir kişi değildi. Görünür de tek di ama zihniyet bambaşka zihniyet. Arkasında büyük bir zihniyet var. Çünkü orada da hedef Türkiye, hedef Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, onun mesajlarına manifestosuna baktığımız da şarjörün silahın üzerindeki işaretlerine baktığımızda, zaten kendisi de ifade ediyor. Ayasofya’yı yıkacağız, kiliseye dönüştüreceğiz. İstanbul’un fethini dahi bu zihniyet içine sindirebilmiş değil Konstantin open diyor. Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaretler yağdırıyorlar, tehdit olarak görüyorlar, niye çünkü bu coğrafyada ayakları üzerinde duran tek bir ülke kalmış ülke Türkiye Cumhuriyeti. Bu coğrafyada bütün Müslümanlara hamilik yapacak zalime karşı dik durabilen ve tüm mazlumların umudu olan tek bir lider kalmış dünyada o da Recep Tayyip Erdoğan. Dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve Türkiye’yi gerçekten hedefe koyuyorlar. Bizde buna karşı bu seçimin beka meselesi olduğunu da aynı zamanda hemşerilerimizle paylaşıyoruz. Hemşerilerimiz de zaten bunu görüyor. Hiçbirşey demenize gerek yok. Biz gittiğimizde zaten heryerde bizi kucaklıyorlar, biz neyin ne olduğunu biliyoruz diyorlar.
Dünya da olup bitenleri görüyoruz, haçlı zihniyetinin Türkiye üzerindeki emellerinin tuzaklarını oyunlarını çok iyi biliyoruz. Ve biz bütün Müslümanların bütün coğrafyanın zi de belirleyen Recep Tayyip Erdoğan’ın kaderi. Dolayısıyla Erdoğan demek Türkiye demek, bu coğrafya demek bütün ümmetin umudu demek diyor. O yüzden hem belediye başkanımız eli güçlü olsun diye bir fazla oy vermek nasıl icap ederse vereceğiz, hemde Filistin'deki Gazze deki Müslüman kardeşimizin umudu olmak adına Arakan’da kan ve göz yaşı içinde olan Suriye’de Irak’ta olan Libya’da Yemen’de tüm bu coğrafya’nın umudu olmak adına daha fazla yüklenmek durumundayız. Dışardan bu kadar tehdit varsa nasıl ki bugüne kadar bu tehditleri bu oyunları bozduysak, bu seçimde de vatandaş bütün bu tezgahı bütün bu oyunları sandığa gömeceğiz diyor. Ve bu manada da şuurlu bir seçmenimiz var."dedi.
-"CHP’NİN SAADET PARTİSİYLE BİRARAYA GELMESİ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYOR"
CHP’nin Saadet Partisiyle biraraya gelmesi terörün değirmenine su taşıdığını altını çizen Aydın, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Bütün Adıyamanlı hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. Sağduyuyla ferasetiyle bugüne kadar tüm bu oyunları bozdu. Ve bu seçimde de sandığa gömecek.
Yine dışarıdakileri görüyoruz, içerde de diyor. Nasıl olur da hiçbir araya gelemeyecek 4 siyasi parti bir araya gelir. Bunu çok net bir şekilde vatandaş bize soruyor. Yıllar yılı bu ülkede her kesime zulmeden tek parti zihniyetini devamı olan CHP’nin Saadet Partisiyle biraraya gelmesi. Terörün değirmenine su taşıyan bir partinin milliyetçiyim diyen bir başka partinin biraraya gelmesi hiç biraraya gelemeyecek bu siyasi partinin bir araya getiren dışardan bir irade var diyorlar. Vatandaşın bunu kendisi söylüyor. Burada kendisi zaman zaman ikrar ediyor, bazan inkar ediyorlar. Duruma göre nabza göre şerbet veriyorlar maalesef ama vatandaş bunu görüyor, gözünden kaçmıyor. Adıyaman halkı bugüne kadar doğru yerde durdu.inşallah Pazar günü de hiç şüphem yok Adıyaman ferasetiyle sağ duyusuyla duruşuyla tüm bu oyunları tekrar bozacak. Ve sandıktan da inşallah AK Partini adaylarına çok ciddi bir teveccüh gelecek. Bir defa iktidarıyla uyumlu bir belediye, ikincisi arkasında hükümet kabinesi, Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir irade, güçlü bir lider olan bir parti desteğini kandilden Pensilvanya'dan yad a oradan buradan değil de, desteğini bu milletten alan bir parti AK Parti varken başka partilere her halde elimiz varmaz diye vatandaş kendisi bize söylüyor. İnşallah ülkemiz için kendimiz için hayırlı bir seçim olur, hayırlı bir netice olur. Kazasız belasız bir pazarı, ülkenin geleceği, bekası için,milletin memleketin geleceği için hep birlikte sağlarız diye temenni ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız çok mutlu bir şekilde ayrıldı. Adıyaman'dan gerçekten ciddi bir enerji aldı. Van’dan yorgun geldi geç geldi ağır kış şartları, yağmur ama dönüşü muhteşemdi, yeni bir havayla dinç bir şekilde döndü.
Döndükten sonra İstanbul'da Trabzonluların toplantısı vardı ona da geç katıldı. Orada Adıyaman ile övgüyle bahsetti. Yine televizyon programında canlı yayında tekrar Adıyaman mitinginden, Adıyamanlılardan övgüyle bahsetti. Bende hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bağrına bastıkları için liderine milletin geleceğine sahip çıktıkları için."

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha