Adıyaman Ak Parti Milletvekili Muhammed Fatih Toprak açıklamasında; “Hdp ve İyi Parti’nin desteklediği Saadet Parti’li Adıyaman Kahta Belediyesi ve CHP Adıyaman Gölbaşı Belediyesi’nin işçi kıyımlarının üstünü örtmek ve konuyu saptırmak amaçlı bazı basın ve yayın organlarında iddia edilen akrabamı danışman aldığım iddiası tamamen asılsızdır. TBMM çatısı altında akrabalık bağım olan kimse çalışmamaktadır.

Saadet Parti’li Kahta ve Chp’li Gölbaşı belediyelerince mağdur edilen akrabam olmayan liyakati ile danışmanlık görevini gerçekleştirebilecek işçi arkadaşlarımızdan biri taahhüt ettiğim gibi boş olan danışmanlık kadromda kanun ve yönetmelik çerçevesinde istihdam edilmek üzere değerlendirilerek görevlendirilecektir.

Sözde hak,hukuk, adalet diyenlerce çıkarılan işçilerin çalışmadan maaş aldığı iddiaları tamamen    yalan ve düzmeceden ibarettir.

Asılsız ve karalama niteliği taşıyan iftira niteliğindeki düzmeceyi gerçekleştiren, yayınlayan, kaynak gösteren ve kaynak göstermeden yayınlayan bazı basın, yayın organları, kuruluşları ve haberi yapan kişiler hakkında tarafımızca yasal işlemler başlatılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine arz olunur.” Dedi.

Editör: Adıyaman Haber