AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Fehmi Hüsrev Kutlu, “Hak Eden Hakkını Almak İçin Belediye Başkanına Gelmek Zorunda Kalmayacak”

İlim Yayma Cemiyeti Adıyaman Şubesi’ni ziyaret eden AK Parti Adıyaman Belediye başkan adayı Fehmi Hüsrev Kutlu, seçilmesi halinde yerel yönetimde ne gibi hizmetlerle ön planda olacaklarını vurguladı.

Adıyaman halkının gerekenden daha fazla hizmete layık olduğunu ifade eden AK Parti Adıyaman Belediye başkan adayı Fehmi Hüsrev Kutlu, “Belediye çalışanlarının görevi vatandaşlara yardımcı olmaktır ve böyle bir hizmet anlayışımız olacak” dedi.

“Belediye başkanı olursam aday adaylarımızın görüşlerinden mutlaka istifade edeceğim”

Belediye başkanı olduğunda devletin destekleriyle çok güzel hizmetlere imza atacağına dikkat çeken AK Parti Adıyaman Belediye başkan adayı Fehmi Hüsrev Kutlu, “Mevcut belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan’la henüz bir görüşme yapmadık. Aslında Adıyaman’a gelirken, ilk görüşmemizi Büyükaslan’la yapmayı planlıyorduk. Hatta kendisinin karşılama programımızda olmasını bekliyorduk. Çünkü kendisi aday olduğunda kendisiyle beraber Adıyaman’a gelmiştik. Adıyaman’a geldiğim gün beyaz bir sayfa açtığımızı ilan ettik, geçmişteki her şeyi unuttuğumuzu beyan ettik. Fakat Adıyaman’a geldiğimiz akşam malum televizyon kanalında partimize zarar verici yayınlar oldu. O televizyonun Büyükaslan’a ait olduğunu herkes çok iyi biliyor. Bu durum karşısında Büyükaslan’a mesafe koydum. Ama mutlaka görüşmemiz gerekir. Sonuçta biz aynı partinin neferleriyiz. Aynı partinin ve Türkiye’nin ilerlemesi için gayret sarf eden insanlarız. Önümüzde bir süreç var. Bu süreç içerisinde mutlaka görüşeceğiz. Diğer aday adaylarımızın hemen hemen hepsiyle görüştük. Projesi olanların projesinden yararlanmak için kendilerine müracaat ettik. Bazı aday adaylarının projelerini aldık. Aday adaylarımızla da görüşmelerimiz oldu ama bundan sonraki süreçte de bu görüşmeler devam edecek. Allah nasip ederse ve belediye başkanı olursam aday adaylarımızın görüşlerinden mutlaka istifade edeceğim. Bizde, ben değil, biz mantığı var. Hepimiz Adıyaman için çalışacağız. Yarın başka bir isim belediye başkası olursa, bizde onlara yardımcı oluruz. Bu olay bir bayrak yarışıdır. Bu bayrak yarışında hep birlikte yolumuza devam edeceğiz. Hiçbirimizin şahsi meselesi yok. Şahsıma olan bütün kırgınlıkları affetmeye, üzerine beyaz sayfa çekmeye hazırım. Ama Adıyaman’a ve AK parti’ye zarar verenlere “bir kırgınlığım olmaz” desem yalan olur. Bu davranışlar şahsıma yapılan hareketlerden daha fazla üzer. Çünkü bizim için şahıs önemli değildir. AK Parti ve Adıyaman önemlidir. AK Parti’nin dünya ve Türkiye için önemli olduğuna inandığım için AK Parti’yi gözüm gibi korumak istiyorum” diye konuştu.

“Bazen bu dönüşler yılları buluyor”

Öğrenciler açısından komplekslerin çok önemli olduğunu ileri süren Fehmi Hüsrev Kutlu, “Öğrencilerin bir yanlıştan dolayı dönüşleri çok zor oluyor. Bazen bu dönüşler yılları buluyor. Gençlerimiz İlim Yayma Cemiyeti Adıyaman Şubesi gibi yerleri tercih ederlerse hem eğitimlerinde hemde daha sonraki hayatlarında başarılı olurlar. Bundan ötürü İlim Yayma Cemiyeti Adıyaman Şubesi yetkililerini canı gönülden kutluyorum” dedi.

“Bu kompleksi Adıyaman halkı kullanacak”

İlim Yayma Cemiyeti Adıyaman Şubesi yetkilileri ise AK Parti Adıyaman Belediye başkan adayı Fehmi Hüsrev Kutlu’nun ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, “Bu kompleksi ayrım gözetmeksizin her kesin hizmetine sunacağız. Sık sık sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, onları hizmet binamıza davet ediyoruz. Sonuçta burası herkesin. “Bu kompleksi herkes kullanabilsin” diye hizmete açtık. Kompleksimiz açıldığı günden bu

yana halkımızın hizmetinde. Bundan sonra da bu kompleksi Adıyaman halkı kullanacak. Bizlerde bu konuda elimizden geleni yapacağız” diye konuştular.

 

Editör: Adıyaman Haber