Karaaslan açıklamasında; ”Pazar günü gerçekleştirmiş olduğumuz İYİ Parti İl başkanlığı kongremize katılan bütün iyi partili delege, misafir ve arkadaşlara teşekkür ederim.. Güzel bir HİZMET yarışı olarak gördüğüm seçim startına son 4 günde başlamış ve başarılı kabul ettiğim bir sonucu sizler ile beraber görmüş bulunmaktayım. Bildiğiniz gibi: İYİ partinin kuruluşundan itibaren iyi partinin her sathın da bulunmuş bir partiliyim.

29 ŞUBAT 2020 tarihinden beri oylarınızla seçilmiş olduğum Merkez İlçe başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bu vesileyle hepinize teşekkürlerimi bir kez daha borç biliyorum... Partimizin kurulduğu ilk günden itibaren sayın genel başkanımız Meral AKŞENER hanfendinin ilmi cesareti ve feraseti ile yola çıkmış bulunmaktayız. Bu cesur adımları çok kıymetli İYİ Partimizin bütün Türkiye'deki gönüllüleri ile beraber attık... Partimizi iktidara taşıyacağız. Bundan emin olun...

Türkiye cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı emaneti daha ileriye muasır medeniyetler seviyesine çıkartmaktır.. Evvel Allah, içimizdeki iman duygusu kalbimizdeki vatan sevgisi ile çıktığımız bu yolda sizler ile beraber olmaktan onur ve mutluluk duyuyorum. Kuruluşumuzdan bu yana önümüze çıkan bütün engelleri aştık ve aşacağız bu ne kadar güçlü bir parti olduğumuzun kanıtıdır. Aslında biz büyük bir aileyiz. Mevlana’nın da dediği gibi gel kim olursan ol yine gel. Biz bu ülkede merkez partisiyiz. Herkesi kucaklamalı, herkese gönlümüzü açmalıyız. Bu ülkenin her ferdi iyi partinin bir adayıdır. Tam istişare tam demokrasi. Sayın genel başkanımızın ülke siyasetindeki hedeflerini hayata geçirebilmek için bu önemli göreve talip oldum.Teşkilatımızdaki tüm yol arkadaşlarımızın fikirlerine açığım, partimizdeki hiç kimseyi ötekileştirmeden il teşkilatımızı bir adım daha ileriye taşımak üzere göreve talip olduğumu bir kez daha yineliyorum. Beni bu göreve layık gören destekleyen başta hanımefendilere, sayın İlçe başkanlarıma, sayın iyi partinin üye ve delegelerine, Adıyaman’ımızın duayen siyasetçisi iyi partinin kurucularından sayın vekilimiz Mahmut BOZKURT beyefendiye, İL listelerimize girmek isteyen ve partimize yeni kazanım olan il listeleri ile yeni gelen arkadaş eş dost Adıyamanlılara, oy veren veya vermeyen bütün herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim. İYİ Parti kurulduğundan beri Adıyaman da böyle bir heyecan yaşamamıştır. İktidara giden bir partinin kongresi ancak bu kadar olur. Hastasından, yaşlısından gencinden, hanfendilerinden herkesimden 7 den 70 ine herkese bir heyecan katmıştır. Bu mutluluğu bu heyecanı görmek bile beni memnun etmiştir. Kongre salonumuz ve etrafı insan seline dönüşmüştür. Bu heyecanda bütün partililerimizin katkısı olmuştur. Nezaket sınırları içerisinde biten toyumuzda saygılı davranan bütün partililerimize teşekkürler. Bana sorsalar Adıyaman neyi ile meşhur Yiğit, Mert SÖZÜNÜN ERİ, CESUR insanları ile meşhur demekten başka bir şey söyleyemem. Bu seçimde de hem beraber çalıştığım partililerim hem tanıdığımız insanlar bu sözümün doğru olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Birlik ve beraberliğimizin daim olacağını her kesimden insanın bilmesi bu tabloyu görmesi beni daha da mutlu etmiştir. Benim ülke ve memleket, bayrak sevdalısı olduğumu beni tanıyan herkes bilir. Partiye geldiğim günden beri layık görüldüğüm bütün görevleri alnımın akıyla yerine getirmeye çalıştım. Oylarınız bende emanet olarak durmaktadır. Bu emaneti sizler geri almadıkça partimin bir neferi olarak yılmadan çalışmalara devam edeceğim. Seçimi kazanan İYİ partidir. İYİ Parti sahipsiz değil, isteklisi taliplisi çoktur, daha da çoğalacaktır. saygı ve sevgilerimle.”

Editör: Adıyaman Haber