Sincik İnlice Beldesini ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Sincik ve İnlice’den 1 Kasım seçiminde yeni rekorlar beklediklerini belirterek, gittikleri her yerde Şampiyon ilçe Sincik’ten bahsedilmesinden onur duyduklarını söyledi.
Dünyada ve özellikle Müslüman coğrafyada yaşanan olaylara dikkat çeken Aydın, “Bir çok yerde acılar yaşanıyor. Bu acıların dinmesini hep birlikte temenni ediyoruz. Bu mazlum coğrafyanın umudu AK Partidir, Türkiye’dir. Türkiye’nin kaderi de AK Partinin kaderiyle eşittir. Şu tabloda da görüldüğü üzere AK Partiden başka, AK Partinin olmadığı bir hükümet modeli, bir siyaset görünmüyor. 7 Haziran sonrası diğer partilerin duruşlarını herkes çok iyi gördü. Sorumluktan kaçan, millet adına hareket eden değil, millete rağmen siyaset yapanları çok gördünüz. Bırakın bir araya gelmeyi anayasal görevden, sorumluluktan kaçtılar anayasal hükümete bakan dahi vermediler. Bu sorumsuz bir siyaset anlayışıdır.” Dedi. 
AK parti iktidarıyla birlikte ülkenin dört bir yanına hizmetlerin gittiğini belirten Aydın, şunları kaydetti:

“Beldemizin problemlerini bir, bir çözmeye başladık ve yol sorununu da en kısa zamanda çözeceğiz. Daha önce KÖYDES diye bir şey yoktu. İşte güçlü iktidarlar olunca bereketiyle, doğru yöneticilerin elinde bulunduğu zaman ülke o zaman doğru işler yapılıyor. Demokratikleşme, özgürleşme, kalkınma, Yatırım, hizmetin hepsi istikrar ve güvenin olduğu yerde olur. İstikrar ve güven Allah muhafaza bozulursa krizler olursa ne huzurumuz olur, ne birlik ne de kardeşlik olur. Onun için istikrar ve güven ortamının zedelenmemesi lazım. Bununda güçlü iktidarla olduğunu herkes çok iyi biliyor. Köylerimizin içme suyu, yolu, alt yapısı, üst yapısı Ak Parti iktidarıyla, KÖYDES’le birlikte ciddi kaynaklar kullanıldı ve köylerimiz mamur hale geldi. Eskiden köyün ortasında bir çeşme olur, oradan bütün köy faydalanırdı ama şimdi köylerimizde her evde içme suyu, asfalt yollar, köy odaları, taziye evleri ve okullar yapıldı. Köylü milletin efendisidir ve hizmetin en güzelini, en iyisini hak ediyor. Vatandaşlarımıza hizmet etmek bizler içinde sizler içinde bir onurdur. En hayırlınız başkasına faydası dokunandır. Faydamız dokunabildiği ölçüde, eğer millete hizmet edebiliyorsak ne mutlu bizlere. İşte o zaman almış olduğumuz görevin hakkını vermiş oluruz. Bu millete hizmet için buradayız, hizmet ediyoruz ve birbirimize destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Bize ulaşan sorunları emir olarak algılıyoruz ve elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Milletimizin alın terini milletimize tekrar hizmete dönüştürmeye gayret ediyoruz. Bu hizmetlerin devam etmesi için 1 Kasım seçiminin tekrarı yok. 1 Kasım kendi kaderimizi tayin edeceğimiz bir gündür. 1 Kasım’da inşallah daha güçlü bir iktidarla, istikrarla birlikte, Hem terörün sonlanması, hemde yatırımların hızla devam etmesi, dış politikada daha güçlü ve etkin olabilmemiz açısından tekrardan o güçlü iktidarı yakalamamız lazım. Türkiye’deki bu mesele büyük bir mesele bu mesele ümmetin meselesidir. Birbirimize bu yolda omuz vermemiz lazım, destek olmamız lazım. Oynanan oyunlar, sahneye konan senaryolar, tezgahlar. Kimler ne yapmaya çalışıyor, kimin eli kimin cebinde belli değil. Bu ülkede kaos oluşturmaya çalışanlar, milletin huzurunu kaçırmaya çalışanlar ortada. Milletimiz 1 Kasım günü onlara sandıkta en güzel cevabı verecektir. Allah yar ve yardımcımız olsun.” 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İnlice Belde Belediye Başkanı Mehmet Yakan ise belde olarak her zaman büyük fotoğrafa baktıklarını belirterek, Sincik İlçesinin ve İnlice Beldesinin 1 Kasım seçiminde yeni bir şampiyonluğa imza atacaklarını söyledi.

PHA

 

Editör: Adıyaman Haber