CHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır:“Korku İmparatorluğunu Ortadan Kaldıracağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır Seçim İletişim Merkezinde partiye yapılan katılım töreninde konuştu.
Adıyaman’da seçmen üzerinde bir korku imparatorluğu oluşturulmaya çalışıldığını belirten CHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı “Adıyaman sevdalıları bir bir değil bin bin partimize katılarak bize güç veriyorlar. Bizim ne ideolojimizde ne yaşam biçimimizde ne hayat felsefemizde insanlar arasında ayrım yok yasak edilmiştir. Her kim ki insanlar arasında ayrım yapar bilsin ki bizden değildir. 72 millete bir nazarla bakmayan bizden değildir. Avrupanın insan hakları beyannamesi çıktığı zaman biz ondan bin yıl önce insan demişiz, insanın olmadığı yerde hiçbir şeyin kıymeti yok demişiz. Adıyaman’ın neresinden olursa olsun bütün geçmişimde olduğu gibi gelecekte de gücüm yettiği ölçüde eşit bir şekilde kardeşçe tutacağıma hepinizin huzurunda söz veriyorum. Hani zorla bazı partiler çalışan personeli yoklama yaparak seçim büroları önünde tutuyorlar ya işte şimdi tam da onlarla bir toplantı yaptık. Bana dediler ki biz her ne kadar oraya gitsek de gönlümüz seninle oyumuz seninle dediler o gariban sadece asgari ücretle geçinen ve oraya gitmeye mecbur olan kardeşlerimize buradan sesleniyorum siz varın çoluk çocuğunuzun nafakası için orada olun biz bu düzenin ne olduğunu biliyoruz.30 Martta yerden yere vuracağız. Artık korku imparatorluğu tek tek çözülüyor 30 Martta halkımız son noktayı koyacak.”dedi.
          FATİH MAHALLESİ “KÖY” OLMAKTAN KURTULACAK
Partiye katılımların kendilerine büyük bir güç kattığını belirten CHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır; “Bu katılımlar gücümüze güç katmaya devam etmektedir. Cumhuriyet Halk partisi halkın partisi bu aramıza katılan arkadaşlarımız kendi evine geldi halkımız halkın partisine geldi. Halka yakışır şekilde siyaset yaparsanız insanlar sizi tercih ediyor şuanda olduğu gibi. Ancak zorla yoklamayla tehditle adam tutarsanız gönül kırarsınız başka bir şey yapmazsınız insanlar bizim yanımıza gelirken çatal yüreğini gere gere Adıyaman için gelmiş. İnsanları şu sıra konuştuğu tek şey Adıyaman’da değişim şart Her gece bir projeden bahsediyoruz. Biz Adıyaman’ın her noktasını her caddesini nakış nakış işleyeceğiz Allahın izniyle işte size bir projemizi daha açıklıyoruz. Fatih mahallesi için sıkıntı oluşturan birikethaneyi oradan kaldıracağız onları daha nezih daha mutlu olacakları keyifle çalışacakları bir mekâna taşıyacağız. Odun ardiyesinin yerini de değiştireceğiz. Bir köy haline gelen fatih mahallesi insanların rahat yaşayacağı bir mahalle haline gelecek Şehir merkezinde bulunan 50 ye yakın depoları da şehir merkezinden kaldıracağız toptancı arkadaşlarımıza da haksızlık etmeyelim bugüne kadar onların sorunlarının çözümü için kimse uğraşmamış size buradan söz veriyorum Toptancılara da site yapacağız.”şeklinde konuştu.
Katılım töreninde konuşan CHP İl başkanı Av.Bilal Doğan ise yaptığı konuşmada; “Halkın iktidarını kurmak için çıktığımız bu yolda gün geçtikçe gücümüze güç katan dostlarımız aramıza katılıyor aramıza katılan arkadaşlarımız kendimizi evimizde hissediyoruz dedi emin olun burası sizin eviniz yüreği Adıyaman için atan herkese selam olsun. Bundan sonra yürümeyi bırakıp koşacağız.”dedi.
Partiye katılım töreninde Yunus Emre Mahallesinde oturan Karagöz ailesi adına konuşan Kazım Karagöz “Adıyaman’ın kara bahtını uyandırmaya geldik. Adıyaman’ın gül gibi bir başkanı olacak. Bu gecenin anlamı bizim için çok büyüktür. Hak haklının yanında olacaktır.”dedi. Hasan Hazar ise yaptığı konuşmada “ Bu gecenin anlamı çok büyüktür. İnancım tamdır ki Zeynal Bakır Belediye Başkanı seçilirse sadece bir mahalleye değil yunus Emre mahallesine değil geri kalan 32 mahalleye de aynı sevgiyle bakacaktır.”dedi.
Akparti’den istifa ederek Cumhuriyet halk Partisine katılan grup adına konuşma yapan Fahri Binici “Şuanda kendimi evimde hissediyorum. Bize kucak açan Cumhuriyet Halk Partisine sonsuz teşekkür ediyorum. Benimle beraber daha önce Has partide görev yapmış arkadaşlarım Bekir Öztürk, Kahraman Bifk, Kasım Öztürk ve diğer arkadaşlarımla birlikte aranız katıldık.”dedi.
DSP eski ilçe başkanı Abdurahman Özdaş,’ta Seçim iletişim Merkezine gelerek Zeynal Bakır’a destek verdiklerini açıkladı.
Editör: Adıyaman Haber