Başkan Büyükaslan;“Ben Hiçbir Zaman Başkanlık Makamının Kibrine Kapılmadım”

“Türkiye Sevdasının Bir Neferiyim”
 
Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’ı Ankara dönüşü Şanlıurfa yol ayrımında binlerce kişi karşılayarak sevgi gösterisinde bulundu.
            Yaklaşık 2 bin araç konvoyunun yer aldığı karşılama töreninde Şanlıurfa-Adıyaman yolu kalabalık nedeniyle adete kitlendi.
            Aracından inerek kalabalık arasında kilometrelerce yaya yürüyen belediye Başkanı M.Necip Büyükaslan’a vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.
            Binlerce araç eşliğinde Adıyaman merkeze gelen Belediye Başkanı M.Necip Büyükaslan Belediye binasından binlerce kişiye hitap etti.
            Sık sık sloganlarla konuşması kesilen Başkan Büyükaslan oldukça duygusal bir konuşma yaparak, herkesten helallik diledi görevi süresi boyunca bir çok şeyi birlikte başardıklarını ifade etti.
            Başkan Büyükaslan konuşmasında; “Belediye Başkanlığı aşk işidir, çünkü ancak memleketine aşık bir insan gecenin geç saatlerinde kadar çalışmayı göze alabilir. Hafta sonu, taziye, düğün dernek demeden ailesini ihmal etmeyi göze almak aşk ister. Güçlü iken mütevazı olmak, haklı iken susmak, hasta iken çalışmak, her bir fakir fikarının derdi ile hem hal olmak, gözyaşı dökebilmek, çoluğundan çocuğundan fedakarlık edebilmek memleket aşkı olmadan olmaz. İşte bu aşk ile 10 yıldır Adıyaman’ımın güzel insanlarına hizmet ediyorum.
 
MERHAMETİ VE VİCDANI MİHENK TAŞI YAPTIM
Bu süre zarfı içerisinde hiç kimseye kırılmadım, kimseyi kırmadım. Zulüm etmedim, insafı, merhameti ve vicdanı mihenk taşı yaptım. Sosyal barışı, toplumsal ahengi, barış ve kardeşlik ortamını sağladım. Adıyaman’ımız huzurun ve barışın başkentidir. Ehli Beyt’ten kardeşlerime, Sünni kardeşlerime de, yerlisi ve köylüsü ile bu memlekette bütün kardeşlerime eşit mesafede durdum. Bütün kardeşlerim bana her an ulaşabildiler. Kapım hiçbir zaman kimseye kapanmadı. 10 yılda, çok büyük hizmetler yaptık. 30 yılda yapılmayanları yaptık.
 
CUHMURBAŞKANIMIZ VE BAŞBAKANIMIZLA YOL ARKADAŞLIĞI YAPTIK
Siyaset nefes işidir. 40 yıldır siyaset yapıyorum. Nefesi kuvvetli olan maraton koşusu yapar. Gençlik yıllarımızdan bu yana cemiyet, cemaat, dernek, hayır hasanatla uğraştık. Kısacası halkımıza hizmet açısından hayır işlerinde elimizden geleni yapmaya gayret ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız ve sayın Başbakanımızla yaklaşık 40 yıl öncesine dayanan bir yol arkadaşlığımız var. Hiç kimse ve hiçbir makam benim onlara duyduğum sevgiye ve bağlılığa halel getiremez.
TÜRKİYE SEVDASININ BİR NEFERİYİM
Başbakanımız beni sizlerinde teveccühü ve desteğiyle 2 dönem belediye başkanlığına ve 81 il belediye başkanı arasından iller bankası yönetim kurulu üyeliğine layık gördüler. Ben sayın başbakanımıza minnettarım. Onun Türkiye sevdasının bir neferiyim. Bugün aday gösterilmemiş olabilirim.  Ancak önemli olan sizlerin gönlüne girebilmektir. Bugün Şanlıurfa yol ayrımından itibaren binlerce araç ve binlerce yol arkadaşımın beni yalnız bırakmayışı beni onurlandırdı, gururlandırdı bir o kadarda mutlu etti. Beni yalnız bırakmadınız, bana sahiplendiniz, ben sizlere kul köle olurum. Demek ki ben hemşehrilerimin gönlüne girmeyi başarmışım. Bu benim için dünya değer. Mahkeme kadıya mülk değil, bizlerde bu makamlarda sonsuza kadar kalacak değiliz. Bundan sonra partimizin seçimlerden güçlü çıkması için elimden geleni yapacağım. Türkiye’nin demokrasi ve kalkınma yolundaki gelişimine katkı sağlamak için çalışacağım. Sayın başbakanımız, partimiz bana çıktığımız bu yolda ne görev verirse versin göreve, hizmete hazırım. Durmak yok, yola devam, durmak yok hizmete devam.
Adıyaman Belediye binasında önünde toplanan binlerce kişi, başkan Büyükaslan’a sevgi gösterisinde bulunup, dik dur eğilme Adıyaman seninle, Adıyaman seninle gurur duyuyor, Necip Başkan Nerede biz oradayız gibi sloganlar attı.
Editör: Adıyaman Haber