Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem ve beraberindeki heyet Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti’nin kuruluş yıl dönümü nedeniyle Adıyaman Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Aziz Türk Milletimiz Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile meydanlara indi. 2’inci emre kadar meydanları bir an olsun terk etmeyen, Aziz Türk Milletimiz tek ses, tek yürek oldular. 79 milyon Türk vatandaşı darbecilere karşı dik durdular. Hainlere gereken dersi Aziz Milletimiz vermiştir. Türk Milletin iradesi bütün güçlerden güçlüdür. Meydanları boş bırakmayan vatandaşlarımız tüm Dünya’ya gereken dersi vermiştir. Bu millet arkamızda olduğu sürece yılmayacağız, yıkılmayacağız onlarla birlikte dik duracağız dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Adıyaman Gazeteciler Cemiyet Başkanı Zeki Dişkaya ise AK Parti’nin kuruluş yıl dönümünü kutladı. Darbecilere karşı Milletimiz gereken dersi verdi. Adıyaman’da 7’den 70’e herkes meydanlar idi. Bizlerde Gazeteciler Cemiyeti olarak meydanları asla boş bırakmadık. Dünya Türk Milletinin bu dik duruş karşısında gereken dersi aldı. Birlik ve beraberliğimizden güç ve kuvvet doğdu. Birlik ve beraberliğimiz Allah’ın izniyle kimse bozamayacaktır.

Sicil Affı ve Sodan Dönemi İrdelenmelidir

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Adıyaman’da da ekonomik sıkıntılar içerisinde olan vatandaşlarımızın sicilleri bozulduğunu vurgulayan Başkan Dişkaya bir kereye mahsus olsa bile sicil affını istediklerini ayrıca Adıyaman’da görev yapan Vali Ramazan Sodan’ın döneminin iyice irdelenmesi ve Sodan döneminde SODES projeleri de incelenmelidir ifadelerini kullandı.

Editör: Adıyaman Haber