Ak Parti Adıyaman Merkez ilçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem ve yönetim kurulu üyeleri 15 Temmuz darbe girişiminin ardından gençlere teşekkür için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’yı makamında ziyaret etti.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından kurum ziyaretleri yapan Ak Parti Adıyaman Merkez ilçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, gençleri her zaman önemsediklerini belirterek, bu bağlamda hem Adıyaman gençline teşekkür etmek hem de ildeki spor faaliyetleri ve yatırımları hakkında İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’yı ziyaret ettiklerini söyledi.
AK Parti olarak gençlerin ve ilin hizmetinde olduklarını belirten Erdem;”Adıyaman genç bir nüfusa sahip. Bu kentin gençleri okul dışında kendilerini daha iyi geliştirmeleri için spor yapsın istiyoruz. AK Parti olarak bu konuda her türlü gayreti göstererek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde ilimiz için yeni spor yatırımlarının yapılacağını ve lisanslı sporcu sayılarının her geçen gün arttığını belirten İl Müdürümüz Seyit Ahmet Bağcı’ya da çalışmalarından teşekkür ediyoruz” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Ak Parti Adıyaman Merkez ilçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem ve yönetim kurulu üyelerine kurumun Adıyaman’da devam eden spor yatırımları ve faaliyetler hakkında bilgiler vererek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber