30.03 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Adıyaman belediye başkan adayımız 28 Kasım 2013 tarihinde düzenlenen tören ile açıklanmıştır.

 
            Aday belirleme süreci boyunca çok titiz bir çalışma yürütülmüş, anketler ve kamuoyu araştırmaları yapılmış, teşkilatlarımızda temayül belirlemeleri gerçekleştirilmiştir. Aday seçimleri bu kriterler gözetilerek yapılmıştır. 
 
            Düzenlenen törende Genel Başkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı, halkımızın gönlünde taht kuran lider ve yerel kalkınmanın mimarı olan Recep Tayyip Erdoğan içlerinde Adıyaman` ın da bulunduğu 21 ilin belediye başkan adaylarını kamuoyu ile paylaşmıştır. Adıyaman belediye başkan adayımız kurucu il başkanlığımızı yapan, 22. ve 23. dönem Adıyaman milletvekilimiz olan, milletvekilliği süresince yapılan hizmetler noktasında çok büyük katkıları olan, halen de partimizin Yüksek Seçim Kurulu temsilciliği görevini yürüten Fehmi Hüsrev Kutlu` dur.
 
            Sayın Başbakanımızın da işaret ettiği üzere, bütün küskünlük ve dargınlıklarımızı geride bırakarak, ne söylenirse söylensin yolumuzdan dönmeyerek, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu çerçevede tüm yerleşim birimlerimizi kapı kapı dolaşacak, sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Geçmişimizden aldığımız güç ve enerji ile hep beraber yeni Türkiye` yi ve Adıyaman` ı inşa etme yolunda halkımızla gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz.
 
            Ben bu süreç içerisinde öncelikle bize destek ve teveccühünü hiçbir zaman esirgemeyen ve doğru yolda olduğumuz sürece de esirgemeyeceğine inandığımız halkımıza teşekkür etmek istiyorum.
 
            Partimize il belediye başkan aday adayı olarak müracaat eden ve bu şekilde partimize olan inancını ve desteğini gösteren tüm aday adayı olan arkadaşlarıma da kamuoyu önünde teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Aday adayı arkadaşlarımızın partimize olan destek ve duaları ile gayretlerinin devam edeceğine olan inancımızı sizlerle paylaşmak istiyorum.
 
            2 dönemdir partimizden seçilerek Adıyaman Belediye Başkanlığı görevini yürüten Necip Büyükaslan beye bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Adayımız ve inşaallah yapılacak seçimlerde halkımızın desteği ile belediye başkanımız olacak Hüsrev Kutlu ile de bu hizmet yarışında bayrağı daha ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz. 
 
            Bu zaman diliminde parti içi çalışmaları büyük bir gayret ve özveri ile yürüten, görev aldıkları süre boyunca gönüllü çalışmalarını devam ettiren ve partimizin bugünlerinde destek ve katkısı bulunan her kademedeki teşkilat mensubu arkadaşlarıma da hassaten teşekkür ediyor, bütün hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum.
                                                                                                                                                                                                                                               İbrahim Halil Fırat
                                                                                      Ak Parti İl Başkanı
Editör: Adıyaman Haber