-KORONAVİRÜSÜ YENDİ ALKIŞLARLA TABURCU EDİLDİ

Mehmet Akif Mahallesinde 2 kızı ve eniştesi ile yaşayan 79 yaşındaki Gülfidan Koç, 2 Nisan Perşembe günü koronavirüs belirtileriyle Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.

Acil serviste koronavirüs tanısı konulan Koç, yoğun bakıma alındı. 4 gün yoğun bakım ünitesinde tedavisinin ardından servise alınarak tedavisine devam edilen Koç, 8 gün aranın ardından tedavisi tamamlandı. Koronavirüsü  yenen  yaşlı kadın, hastane çalışanları tarafından alkışlarla taburcu edildi.

-"YETİMLER GÜLFİDAN TEYZEYİ UNUTMADI"

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Adıyaman Şubesi gönüllüleri ve yetimleri, koronavirüs tedavisinin sonrası evinde dinlenen Gülfidan teyzeyi ziyaret ederek çiçek verdi. Adıyaman İHH gönüllüsü Muhammet Ballı, burada yaptığı açıklamada, Gülfidan teyzeyi yetimleriyle birlikte ziyaret ettiklerini ve hayır duasını almaya geldiklerini belirtti.

-"İHH'DA YIILLARDIR YETİM GÖNÜLLÜSÜ"

Ballı ziyarette yaptığı açıklamasında, şunları ifade etti:

"Kendisi İHH'da yıllardır  yetim gönüllüsü sponsorumuzdur. İHH'da bugün yetimlerimizin adına bir çiçek alarak Gülfidan teyzemize geçmiş olsun ziyaretine geldik. Tedavi gördüğü zaman içerisinde yine yetimlerini unutmayarak telefon açtı, 'yetimlerimin maaşlarını ödeyin' dedi. Tedavi olduktan sonra da kendilerine ödeme yapacağını söyledi. Zaten bugün de yine unutmadı yetimlerin parasını verdi. Aynı zamanda hem gönüllümüz aynı zamanda sponsorumuz sık sık yardımda bulunuyor. Sadakanın belayı def edeceğini biliyor.  Ne demiş peygamber efendimiz 'sadaka veriniz belalardan uzak durunuz'. Biz diliyoruz ki; ülkemiz yakın zamanda bu kovid-19 belasından kurtulacaktır."

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha