65 yaşındaki Mehmet Delibalta, birlik ve beraberlik mesajını 15 Temmuz'da dünyaya gösterdiklerini söyledi. Türkiye’yi bölmek isteyenleri yere gömeceklerini kaydeden Delibalta, "Bizi Avrupa'ya almasınlar. Bizim onlara ihtiyacımız yok. Onlar bizlere yalvaracaklar. Türkiye kilit nokta olacak. İyi bilsin, anlasınlar Türkiye’nin nasıl bir ülke olduğunu iyi bilsinler" dedi.

Türkiye'nin tankını,tüfeğini, uçağını,kendisinin yaptığını aktaran Delibalta, "Onlar bizim topraklarımızı karıştırmak istiyorlar. Allah devletimizden razı olsun. Eskiden bir ekmeğe muhtaçtık. Şimdi hükümetimiz bize bakıyor. Allah razı olsun. Eskiden hastanede rehin oluyorduk. Şimdi ellimizi koluumuzu sallaya sallaya hastaneye gidiyoruz. İlaçlarımızı bedava alıyoruz. Doktorlarımız bizimle güzel ilgileniyor. Eskiden tüp, gaz kuyruğu vardı. Şimdi herşey bedava. Bu ülkeyi karıştıranları sonunda göreceğiz Huzurumuzu kimse bozamaz" diye konuştu.

Elif Şahinisimli vatandaş da "İnşallah ülkemizin huzurunu bozanların üstesinden geleceğiz.Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, ülkemiz için, vatandaşlarımız için ellinden geleni yapıyor. Ülkemiz gün geçtikçe güçleniyor.Bu da bizim ülkemiz için çok iyi. Hükümetimiz çok güzel çalışıyor. Çalışmalarını taktirle karşılıyoruz. Her zaman da liderimizin yanında olacağız. Olmaya da devam edeceğiz" açıklamasında bulundu. 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha