AK Parti eski Milletvekili ve Gazeteci Yazar, Mehmet Metiner, Saadet  Partisi ve HDP'nin çok kirli ittifak olduğunu kaydetti.

Metiner, yaptığı açıklamada, Erbakan’ın misyonunu sürdürdüğünü iddia eden Saadet Partisi ile Kandil'in partisinin böyle bir ittifak içerisinde olmasının Adıyaman halkını çok fazlasıyla utandıran bir durum olduğunu ifade etti.

Saadet Partililerin gerekli tepkiyi gösterdiğini belirten Metiner, şöyle devam etti:

"Partililer, artık Erbakan'ın partisi olmadığını söylüyorlar, HDP ile yapılan bu kirli ittifakta seçmenlerin önemli bir kısmının yer almayacaklarını da görüyoruz. İnşallah Kâhta'da ve Adıyaman merkezde bu kirli ittifak ters tepecektir. Adıyaman, reisimiz Recep Tayip Erdoğan’a halkın gönülden bağlı olduğu bir ildir.''

- "BU KİRLİ İTTİFAKI BOZMAK BİZİM NAMUS BORCUMUZDUR"

Kirli ittifakı bozmanın namus borcu olduğu vurgulayan Metiner,  şunları kaydetti:
"Daha önce aramızda bulunan bir kısım isimlerin Saadet Partisi'nden, İYİ Parti'den aday olması hiçbir şekilde sonucu değiştirmez. Bugüne kadar pek çok ihanetlerin üstesinden geldik. Bu kirli ittifakın komplosundan, içimizden çıkanların bu ihanetlerinin de üstesinden geleceğiz. Adıyaman reisine sahip çıkacaktır. Adıyaman bu kirli ittifakın komplosunu paramparça edecektir. Bu konuda Saadet Partili kardeşimize ve HDP tabanını oluşturan dindar muhafazakâr kardeşlerimize sesleniyorum, bu kirli ittifakı bozmak bizim namus borcumuzdur. İnadına Recep Tayyip Erdoğan diyeceğiz. İnadına AK Parti diyeceğiz. Bu kirli ittifakın tertipçileri kurdukları komploların hesabını gönül dünyamızda çok fena ödeyecekler. Marttan sonra zaten amaçlarına ulaşamayacaklar ama yapıp ettikleri kendi adlarına bir utanç kaynağı olarak tarihe geçecek. İnşallah bu ihanetlerine henüz vakit varken son verirler. Aksi taktirde kaybederler. Kendilerini bir kardeşleri, bir ağabeyleri olarak uyarıyorum."

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha