İzci, yaptığı açıklamada, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının Adıyaman’a ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yeni bir eğitim yılına heyecanla başladıklarını belirten İzci, "Ayrı bir atmosfer yaşıyoruz. Bizler için biraz daha alışılmış durumlar ama özellikle ilkokul birinci sınıfa başlayacak öğrencilerimiz için her sene ayrı bir heyecanı biz onlarla yaşıyoruz. Tabi onların penceresinden bakınca yeni bir heyecan bazen minik stresler oluyor"dedi.

- UYUM SÜRECİNDE TELAŞ OLUYOR

Öğrencilerin uyum sürecinde tatlı bir telaş içinde geldiklerini anlatan İzci, şunları kaydetti:

"Türkiye’nin genelinde bu stresi yaşıyoruz. Ama biz bu sene güzel çalışmalar yaptık. Öğrencilerimizi çok güzel karşıladık. Pastamızı kestik. Okulumuzu tanıttık. O heyecanlarını aldık diyebiliriz. Çok güzel çalışmalarla öğrencilerimizin adaptasyon sorununu hallettik. Pazartesi günü eğitime başlıyoruz. Kazasız belasız inşallah sene sonu getireceğiz. Çocuklarımız bizim her şeyimiz, geleceğimiz, elimizdeki en kıymetli şeyler. Sağlık bakanlığının yönlendirmelerine her türlü destek veriyoruz. Çocuklarımızı evimizde nasıl yetiştiriyorsak, okullarda öyle yetiştirilesi gerektiğini düşünüyoruz. Her türlü yönlendirmelerine uyuyoruz. Sağlıklı gençler yetiştirmek için adımlarımızı bizde atıyoruz"

- KIRTASİYE ÜRÜNLERİNDE DİKKAT EDİYORUZ

Kırtasiye ürünleri için yerinde inceleme yaptıklarını dile getiren İzci, "Kendini ispatlamış, Adıyaman’da bilinen, güvenilir yerlerle çalışmayı hedef olarak belirledik. Biz okul açılmadan önce ürünleri gidip yerinde, raflarda bizzat denetliyoruz. Menşeilerine bakıyoruz. Çocuklarımızı bu okullarda okutuyoruz zaten. Biz çok hassas davranıyoruz. Her ürünü elimize alıp özellikle inceliyoruz. Çocuklarımız için sağlıksız hiçbir şeyi ne tavsiye ediyoruz nede okulumuza koyuyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha