"Basınımızdan büyük destek gördüm"

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş mesajında, önceliikle Perre Haber Ajansı’na (PHA) teşekkür etmek istediğini belirterek, "Çünkü ben muhtar olarak yaklaşık 12 muhtarlık süresi içerisinde sürekli basınımızdan büyük destek gördüm ve onların gerçekten bize sunmuş oldukları imkanlar sayesinde çözülmeyecek sorunlarımızı çözmüş olduk."dedi.

‘Sürekli şikayet etmek mi gerekiyor? Gündeme getirmek mi gerekiyor?’

Taş mesajında, yaşadıkları süreci şöyle anlattı:

"Dün itibari ile 2 yıldan beri Turgut Reis Mahallesi 144 Sokak’ta bulunan iki evimizin geriye çekilmesi ile 2 metrelik TEDAŞ’ın elektrik trafoları vardı geri çektik ve Türk Telekom’unda telefon ve internet direği vardı yaklaşık bir buçuk iki ay o direk ile uğraştık maalesef geri çekemedik. Eş dost hatır araya soktuk dilekçemizi yazdık resmi başvurumuzu yaptık ne yaptıysak olmadı. Bugün yarın derken artık yıl sonuna yaklaştık fakat 17 Aralık itibari ile Perre Haber Ajansı’na başvurduk ve değerli kardeşlerimizin desteği ile rica ettik CİMER’ e şikayetlerimizi yaptık bu direği kaldırması için söyledik ve Perre Haber Ajansı bu konu hakkında bize yardımcı olup haber yaptı haber yapmamızın ertesi günü sabah saat 8 itibari ile değerli çalışanlar geldiler ve bizim iki aydır uğraştığımız internet direğini bir günlük haber ile gündeme gelmesi ile şuan kaldırıyorlar.

Yazık günah değil mi kardeşim göreviniz ne ise gidin yapın neden görevinizi yapmıyorsunuz? Dolayısı ile bir kez daha görülmüştür ki Adıyaman basını gerçekten çalışmaları ve bize olan destekleri sonsuz teşekkürleri hak ediyorlar. Şuan için çalışan Türk Telekom görevlilerine geçte olsa gelip yapmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Şikayet etmek istemezdim ama şikayeti bazen nush ile uslanmayanın hakkı tekrir, tekrir ile uslanmayanın hakkı kötektir." 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha