Adıyaman-Kahta karayolu üzerinde bulunan Adıyaman Otobüs Otogarı’nda bayram öncesi bilet telaşı sürüyor.

Okulların 2. dönem yaz tatiline başlaması ve Kurban Bayramına sayılı günleri kalmasıyla vatandaşları memleketlerine daha erken dönebilme için telaşı sardı.

Otobüs firmaları 1 Temmuz itibariyle tam kapasiteli yolcu taşımasına rağmen ek sefer açmaya yöneldi.

“Vatandaşların mağdur olmaması için ek sefer başlattık”

Bir otobüs firmasına ait bilet satış noktasında görevli Mehmet Ertürk, PHA muhabirine pandeminin en çok etkilediği sektörlerden biri olduklarına işaret ederek, şunları ifade etti:

“Pandeminin normalleşmesi ve bayramın gelmesiyle bir hareketlilik söz konusu. Vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına ek seferler açtık. Fiyatlarımızda diğer illere göre ekstra bir zam olmadı. Bayram yoğunluğu dolayısıyla ek seferlerimiz hızla tükenmektedir. Vatandaşımız mağdur olmasın, çevre illere gidip yorulmasın diyerekten vatandaşın taleplerine göre  ek seferlerimiz mevcuttur. Ek seferlerimiz de hemen hemen açtığımız günler dolayısıyla şu an dolmak üzere. Gitmek isteyenler bir an önce biletlerini alsınlar. Bayram dolayısıyla zaten vatandaşta artık bilinçli olduğu için bir an önceden biletlerini alıyor. Tahminimce vatandaşın ihtiyacını karşılayacak düzeyde ek seferler açtık biz ve diğer firmalar olarak. Şu an için bir sıkıntı görmüyoruz.”

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha