Biz desek de programlara baktıgımızda bir müddet daha normalleşemeyecegimiz görülsede biz kendi adımıza uyarı görevimizi yapacagız.

Normalleşelim çünkü gündeme gelmesede darbe haberlerinin arkasına gizlensede pkk iyice azıttı,şehit haberleri inanılmaz boyutlara ulaştı.artık geç oluyor.

Normalleşelim çünkü halep te türkmen dagında artık türkmenlerin takati kalmadı,bir an önce suriye politikasına göz atmamız revize etmemiz türkmenlerin. diger müslüman kardeşlerimizin yarasına merhem olmanın yanında kendi dış politika ve ekonomimize büyük yardım etmiş olacagız.

Normalleşelin çünkü menfur olaydan bugüne yüksek faiz ve döviz ekonomiye büyük yük getirmekte sıcak para kaçmakta vatandaşın milli gelirden payı hergeçen gün azalmaktadır. Normalleşelim çünkü isgücü kaybı artarken olayın milli birlige yaptıgı olumlu etki artık yeter boyutuna geldi ve seslendirilir oldu.

Bu arada akp sanki darbeye karşı darbe işıni baskanlık meselesine çevirirken ,sanki bizim cenah özellikle mhp muhalefette kardeşim cemaat bu konuda yüzde yüz haksiz ama "hırsızın hiçmi suçu yok" tezini yeteri kadar dillendiremedigini görüyoruz .gerçi olumlu muhalefet akp séçmeninden takdir görür ama asla oya dönüşmez. Ayrıca ülkücü gençlik te iyi koordine edilmeden akp yada daha çok sayın cumhurbaşkanının mitinglerine dönen toplantılarda dagınık sahipsiz halde bırakıldı.

Geçenhaftaki yazıma istinaden yazıyorum

Bu arada çıkarılan yasalara yapılan degişikliklere bakıldıgında; Devletin kuran kursu ögrenci yurtları Gibi işleri cemaatlerden almak hususunda henüz bir adımatmadıgını görüyoruz allah rıza sı için bari çok iyi denetlensin.