İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı destekleriyle Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Millet Akademisi Projesi kapsamında eğitimlerini tamamlayan muhtarlar Çanakkale’ye gönderildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi önünde gerçekleştirilen uğurlama töreninde bir konuşma yapan Onikişubat Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Gürbak, “Muhtarlık derneklerimiz ve Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Çanakkale’ye hareket edeceğiz. Bütün muhtar arkadaşlarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Aslanhan ise, “Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç'a bize böyle bir iman sunduğu için teşekkür ediyorum. O güzel mekanları görmek, tarihin akışını değiştiren mekanları canlı görmek için heyecanlıyız" diye konuştu.

alan Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Adnan Alagöz de "Millet Akademisi Projesi kapsamında 1. Grup eğitimlerine katılan muhtarlarımızın eğitimleri tamamlandı ve sertifikalarını da takdim etmiştik. Proje kapsamında Çanakkale gezisi ile ödüllendirdik" ifadelerini kulandı.

Otobüslerle Çanakkale’ye hareket eden Onikişubat ve Dulkadiroğlu’ndan 100 muhtar Pazartesi günü şehre dönecek.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha