Bekir Tokdaş Vefat Etti Bekir Tokdaş Vefat Etti
Konuya farklı bir pencereden bakarak gündeme getiren İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan, “Bu iktidar bırakın hastane yapmayı daha müdürlük binası bile yapamadı. Yapılmayacaksa çıkın yiğitçe yapmayacağız deyin milletimizde umutla beklemesin” dedi.
Doğan; “82. Yıl Devlet Hastanesinin yerine yapılacak İl Sağlık Müdürlüğü inşaatı için kazılan temel tekrar dolduruluyor. Buranın kazılmasına ne kadar ödeme yapıldı, şimdi neden dolduruluyor? Aynı şekilde eski devlet hastanesinin yeri ne olacak? Yeni bir hastane yapılacak mı? Yapılacaksa neden bu kadar hafriyat artıkları eski hastanenin yerine yığıldı, yapılmayacaksa çıkın yiğitçe yapmayacağız deyin milletimizde umutla beklemesin. Bugün oraya yığılan moloz artıkları yarın temizlenmesi için para ödenecek yani devlet zarara uğratılacak. Bu sorularımıza cevap bekliyoruz” diye konuştu.
Yıkılan hastane binasının bir türlü yapılmadığını ifade eden Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü; “Devlet hastanesi eksikliğinin sıkıntılarını yaşadığımız dönemlerde 82. yıl devlet hastanesinin de yıkılarak ortadan kaldırılması Adıyaman halkının zorunlu olarak bir hastaneye mahkûm edilmesine sebebiyet vermiştir. Hangi akla hizmetle 48 yıldır halka hizmet veren Turgut Reis mahallesindeki Devlet Hastanesi yıkıldı? Adıyaman'ımızın nüfus oranının hızlıca arttığı dikkate alınırsa tek hastanenin yetersiz kaldığı gün gibi aşikarken bizleri yönetenler bu eksikliği göremiyorlar mı? AK Partili siyasiler 150 yataklı hastane konusunda müjde üstüne müjde veriyorlar ama bu müjdelerin bir tanesinin gerçeğe dönüştüğünü görmemekteyiz. İYİ Parti olarak bu yatırımların takipçisi olacağız”

Editör: Adıyaman Haber