Adıyaman Ülkü Ocakları tarafından, 2015 yılında Ege Üniversitesinde öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve şehitlerimiz için anma programı düzenlendi. Adıyaman Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen programa Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman eski Milletvekili Hasari Güler, MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün, Alevi Kültür Dernekleri Başkanı Rıza Tanrıverdi, Adıyaman Ülkü Ocakları Başkanı Ali Önatve Ülkücüler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan ‘Şehitlerimiz ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu Anma Programı’nınaçılış konuşması yapan Adıyaman Ülkü Ocakları Başkanı Ali Önat,misafirlerine ‘hoş geldiniz’ diyerek vatanımız için gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimizi ve iki yıl önce bugün şehit düşen dava arkadaşı Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu andı.

Programın sonunda hep birlikte söylenen ‘Türkiyem’ şarkısına Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve Alevi Kültür Dernekleri Başkanı Rıza Tanrıverdi de eşlik etti. Program sonunda toplu fotoğraf çektirildi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha