Zeytin Dalı Hareketı ile Ordumuz bir kez daha Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleri boyun eğmez, emperyalistlere pabuç bırakmaz olduğunu kanıtlıyor. Savaşın değil, barışın ordusu olduğunu bir kez daha bütün dünya alema duyuruyor, gösteriyor.

"Harp zarurî ve hayatî olmalıdır. Ulusumuzu harbe götürünce vicdanımda azap duymamalıyım. “Öldüreceğiz” diyenlere karşı “ölmeyeceğiz” diye harbe girebiliriz. Fakat ulusun hayatı tehlikeye girmeyince harp bir cinayettir." M.K.Atatürk.
Bu sözü paylaştım yanlış anlama olmasin operasyona karşı olduğum için değil. Harbin kaçınılmaz olduğunu belirtmek ve bunun cinayet değil, ülkemizin istikbalinin söz konusu olduğunu belirtmek için paylaştım. Tanrı Ordumuza güç versin.
Atamizin izindeyiz tarih boyunca boyun eğmedik eğmeyeceğiz. Biz Mustafa Kemalin Askerleriyiz.
Evet savaşın kazananı yoktur ama ne yazık ki birilerinin bu batakligi kurutması lazım. Aksi taktirde orda üreyen sivrisinekler er yada geç bizim de kanimizi emecek, bizi de sitma edecektir. Sivrisineklerle savaşmak yerine batakligi kurutmak mecburi olmuştur. Tanrimiz, Rabbimiz Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Ordumuzun yar ve yardımcısı olsun.
Gün bütün farklılıkları bir kenara bırakıp birlik olma günüdür. Çünkü; söz konusu vatansa, gerisi teferruattir bizim için.
Ve de belirtmeden edemeyecegim "Vatana ihanetin sebebi olmaz, er yada geç bedeli olur." M.K.Atatürk  ve bugün o bedeli ödetme günüdür. Zaferimiz daim olsun, milletimiz var olsun. Amin