AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın 2002-2016 arasında orduyu, emniyeti, yargıyı, eğitim ve sağlık kurumlarını ve devletin üst yönetimini teslim ettiği, 15 Temmuz darbeye kalkışan Fetüllah Gülen cemaati mensupları, FETÖ terör örgütü üyesi olarak kabul edilip, her gün birer birer bir göz altına alınıp tutuklanırken; yeni ve eski AKP milletvekillerinde FETÖ terör örgütü haberleşme ve iletişim sistemi BYLOCK çıkıyor. Bu milletvekilleri FETÖ terör örgütü mensubu olarak kabul edilmiyorlar. Haklarında herhangi bir işlem yapılmıyor.

AKP il ve ilçe başkanlarında FETÖ terör örgütü haberleşme ve iletişim sistemi BYLOCK çıkıyor. Bu il ve ilçe başkanları FETÖ terör örgütü mensubu olarak kabul edilmiyorlar. Haklarında herhangi bir işlem yapılmıyor.

AKP Belediye başkanlarında FETÖ terör örgütü haberleşme ve iletişim sistemi BYLOCK çıkıyor. Belediye başkanları FETÖ terör örgütü mensubu olarak kabul edilmiyorlar. Haklarında herhangi bir işlem yapılmıyor.

AKP’li Meclis Başkan vekillerinin, Grup Başkan Vekillerinin, bakanlarının, milletvekillerinin Pensilvanya gidip Fetüllah Gülen’i ziyaretleri, Fetülah Gülenin önünde diz çöktükleri, Gülen’e saygılarını sundukları resimleri, gazetelerde çarşaf çarşaf yayınlanıyor. Bu AKP’liler, FETÖ terör örgütü mensubu olarak kabul edilmiyorlar. Haklarında herhangi bir işlem yapılmıyor.

AKP Genel Başkanı Erdoğan, Fetüllah Gülen’e ve cemaat mensuplarına “Ne istediniz de vermedik” diyor. Gözyaşları dökerek Gülen’e saygılarını sunuyor. Hasretine dayanamıyoruz dön artık Türkiye diyor. Orduyu, emniyeti, yargıyı, bakanlıkları cemaat mensuplarına teslim ediyor. Devletin bütün imkanlarını Gülen cemaati mensubu iş adamlarına sunuyor. Haksızlık ve adaletsiz davranıyor. Ayırımcılık yapıyor. Kamu ihaleleri onlara veriyor. Belediye başkanları, belediye ihalelerini Cemaat mensubu iş adamlarına veriyorlar. Bunları yapan AKP Genel Başkanı Erdoğan, bakanlar, belediye başkanları FETÖ terör örgütü mensubu olmuyorlar. Haklarında herhangi bir işlem yapılmıyor.

Kuruluş ilkeleri ve değerleri gereğince dinin siyasete karıştırılmasına karşı olan;

Din kullanılarak çıkar ve menfaat sağlanmasına karşı olan;

Tarihsel süreç içinde bir güç ve çıkar kurumu olan tarikatlarla ve Gülen tarikatı ile bir ilişkisi olmayan; Hiçbir üyesinde FETÖ terör örgütü iletişim ve haberleşme sistemi BYLOCK çıkmamış olan CHP:

AKP’nin anti-demokratik, hukuksuz ve adaletsiz uygulamalarına karşı çıkarak, Ankara’dan İstanbul’a ADALET yürüyüşü başlattığı için, FETÖ terör örgütüne hizmet etmiş olacak.

Hadi oradan sen de! Biraz ciddi olun. Bu iddia ve suçlamanıza, yerdeki karıncalar ve havadaki kuşlar bile kahkaha ile gülerler.

Ülkeye verdiğiniz zarar yeter artık.

Kendinizi daha fazla alay konusu yapmayın.

Fetüllah Gülen’le birlikte ülkeye verdiğiniz zarar ve yaptığınız kötülüğün üstünü örtmek için, CHP’ye çamur atmayın.

Dünyayı kendinize güldürmeyin.