26.08.2011-Adıyaman-Adıyaman Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen yaz spor okulların 8’ncisinin kapanışı protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce Demokrasi Parkı’nda organize edilen kapanış programına yaz spor okulların sporcuları, sporcuların aileleri, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Ramazan Sodan, yaz spor okullarında Fair-Play ödülüne layık görülen 8 sporcuya kupa, madalya ve katılım belgesi verdi. Garnizon Komutanı Jandarma Yarbay Yusuf Yalçın ile Emniyet Müdürü Mehmet Bilici ise, diğer sporculara madalya ve katılım belgesi verdiler. Ayrıca Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan’a da spora olan desteğinden dolayı öğrenci velileri tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.  

2004 yılından bu yana sosyal belediyecilik hizmetinin devam ettiğini belirten Başkan Büyükaslan; “Belediyeciliğin sadece fiziksel belediyecilik olmadığını son 7,5 yılda kanıtladık. Sosyal belediyeciliği; eğitim, spor, sosyal-dayanışma, kültür ve gelenekler alanlarında ilerlettik. Bu alanlarda önemli, başarılı işlere imza attık ve desteklerde bulunduk” dedi.

Adıyaman Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Çelik ise, “Bize emanet edilen gencecik çocukları en güzel hasletlerle donatmamızın yanı sıra ailesine, vatanına, devletine faydalı birer fert, saygılı nesiller yetiştirmeyi amaçladık. Bunu alanında uzman, toplumda saygınlığı bulunan hocalarımızla yaptık. Bu konuda en büyük destekçimiz olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Adıyaman Haber