Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi koordinatörlüğünde hazırlanan, Dumlupınar İlköğretim Okulu’nun Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına Koordinatör ülke olarak yapmış olduğu “Come, Come Whoever You Are” (Gel, Gel Ne Olursan Ol Gel) adlı Comenius Projesi kapsamında Fransa, İspanya ve Romanya’dan 24 kişi (16 Öğretmen ve 8 Öğrenci) Besni’ye geldiler.

Come, Come Whoever You Are (Gel, Gel Ne Olursan Ol Gel) adlı Comenius Projesi kapsamında ilçemize gelen ekip ilk olarak Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet ÖZTÜRK’ü ziyaret edip, ardından Sayın ÖZTÜRK ile Besni Kaymakamımız Gürkan DEMİRKALE’yi makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Besni Kaymakamı Gürkan DEMİRKALE tüm misafirlerle birebir sohbet ederek Besni ile ilgili birçok konuda bilgiler verdi ve gelen misafirlerin ziyaretlerinden dolaylı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Misafirlerde, Besni Kaymakamı Gürkan DEMİRKALE’nin misafirperverliğinden memnun kaldıklarını, bu ilgi ve alakadan dolayı çok mutlu olduklarını, Türk insanının sıcak yüzünü hissettirdiğinden dolayı Kaymakam Beye teşekkür ettiler.

Editör: Adıyaman Haber