Ev sahipliğini İkinci Başkan Murat Çeliker’in yaptığı ziyarette AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu ve İl Başkanı İbrahim Halil Fırat’ın yanı sıra bazı AK Parti yönetim kurulu üyeleri de bulundu.

Milletvekili Hüsrev Kutlu’nun bir marka olduğunu ifade eden Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti İkinci Başkanı Murat Çeliker; “12 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçiminde tecrübesiyle, bilgi ve birikimiyle Adıyaman’a hizmet edeceğine inandığımız Hüsrev Kutlu’nun bu dönemde de aday gösterilmesini beklerdik. Hüsrev Kutlu Adıyaman için gerçekten bir markadır. Sayın başbakanın ustalık döneminde Hüsrev Kutlu’nun bilgisinden, tecrübesinden faydalanmasını beklerdik. Hüsrev Kutlu’nun Adıyaman için çaba sarf edeceğine inanıyor, cemiyetimize ziyaretlerinden dolayı kendisine ve beraberindeki arkadaşlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Adıyaman’a ahde vefa borcunun olduğunu belirten Vekil Hüsrev Kutlu: “Adıyaman’a ömür boyu sürecek bir borcum var. Adıyaman halkı beni iki dönem milletvekili olarak meclise göndermiştir. Bunun için ömrüm boyunca Adıyaman’a hizmet etmeyi gayret edeceğim. Bulunduğum her yerde, görevde veya şahıs olarak Adıyaman’a hizmet etmek boynumun borcudur. Bunun yanında patime küskünlüğüm dargınlığım yok. Partim, genel başkanım beni kurucu il başkanı olarak görevlendirdi. İki dönemde beni milletvekili seçimlerinde seçilebileceğim yerlerden aday gösterdi. Milletvekili ömür boyu yapılacak bir iş değildir. Günün birinde de bırakılacaktır. Bizim partide de üç dönemdir. Partime herhangi bir dargınlık, küskünlüğüm yok. Canla başla hep beraber çalışacağız. Geçen iki seçimde hep buruk bir sevinç yaşadık. Beşinci sıradaki arkadaşımızı burada bırakıp meclise gittik. Bu dönemde de bütün arkadaşlarımızı meclise götürme mutluluğunu görmek istiyoruz. Adıyamanlılarında teveccühünün bu yönde olacağına inanıyorum.” Dedi.

Recep Tayyip Erdoğan’ın artık dünya lideri konumuna geldiğini ifade eden Kutlu; “Recep Tayyip Erdoğan dünya için lazım bir liderdir bunun için çalışıyoruz. Dünyaya yön veren bir liderdir ve Türkiye’de ne kadar güçlü olursa, arkasındaki güç ne kadar güç olursa dünyada da gücü o nispette de artacaktır. Bu gün Libya’da yaşananlar ortada. Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı belki daha çok sivil ölebilirdi. Kara harekâtına engel olması oradaki sivil kayıpların artmasının önüne geçmiştir. Bunun gibi diğer devletlerdeki mazlum halkların haklarını bulunması içinde gerçekten Recep Tayyip Erdoğan dünyaya için önem arz etmektedir. Bu sebeple herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.

Adıyaman’da yapılanmayanlar varsa, geç kalınan hizmetler varsa, gecikmişlik varsa bunun bütün sorumluluğunun kendisine ait olduğunu belirten Kutlu; “ Partim ve diğer milletvekili arkadaşlarım beni her zaman bir ağabey olarak görmüşlerdir. Benim bu eksikleri zamanında tamamlamam ve gecikmeleri önlemem gerekirdi. Bunun için yapılamayan, eksiklikler varsa bunun kusuru bana aittir. Yapılanlar AK Parti’nin hizmetidir. Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte hep birlikte yaptığımız hizmettir. Bundan sonraki dönemde hem eski arkadaşlarımızın bir kısmı muhafaza edildi, hem de yeni arkadaşlarımız kadroya katıldı. Böyle bir değişimle çok daha verimli bir çalışma içerisinde olacağımıza inanıyorum. Eğer listede birileri çıkacaksa bu Hüsrev Kutlu olmalıydı. Çünkü üçüncü döneme gelen bir ben vardım. Ben özellikle Ahmet Aydın ve Mehmet Erdoğan’in ikinci dönem en verimli dönemi olacağına inanıyorum. Çok daha büyük hizmetler ve çok daha büyük çalışmalarda önemli görevler bekliyorum. Adıyaman’da beni seven sevmeyen herkesin desteğini bekliyorum. Sevmeyenler destek versinler ben yokum, sevenler destek versinler ben buradayım. Bunun için Ak Parti’ye her kesin desteklerini bekliyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Adıyaman Haber