TARİH: 27.09.2012

 

 

VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ

KURUMLARDAN BRİFİNG ALIYOR…

 

         Adıyaman Valisi Mahmut DEMİRTAŞ; İlimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarınca yürütülen hizmet ve icraatlara ilişkin yatırım projeleri ve hizmete yönelik çeşitli projelerle ilgili il müdürlerinden Brifing alıyor

         Bugüne kadar, bazı kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek Brifing alan Vali Mahmut DEMİRTAŞ; “Kurumlarımız hem ziyaret ediyoruz, hem de kurumun çalışmaları hakkında İl Müdürlerinin, Müdür Yardımcılarının ve Şube Müdürlerimizin hazır bulundukları bir ortamda geniş kapsamlı Brifing alıyoruz. Sorunları ve Çözüm Önerileri konusunda bilgi alış verişinde bulunuyoruz. Tabi bu arada kurumun çalışmalarıyla alakalı olarak ortaya çıkan darboğazlar ve koordinasyonu gerektiren hususlarla ilgili olarak gerekli değerlendirmeleri istişare ediyoruz“ dedi.

         Vali Mahmut DEMİRTAŞ, “Kurumlarımızdan da fırsat buldukça ziyaret edip,  Brifing alıyoruz. Ve böylece Adıyaman’ımızın problemlerini ve dolayısıyla kurumlara yönelik problemlerini yerinde dinleyip, teknik kadrolarıyla birlikte değerlendirmeleri yapıyoruz. Böylece, ilimizin ve kurumlarımızın çalışmalarıyla ilgili ortaya çıkan sorunların çözümüne de büyük bir hız kazandırmış bulunuyoruz. “ şeklinde açıklamada bulundu.

Vali DEMİRTAŞ; “Öncelikle İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, SODES Proje Ofisi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kâhta Kaymakamlığı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü,  İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, yerel yönetim olarak da Adıyaman Belediye Başkanlığından gerekli  Brifingleri aldığını” açıkladı.

Editör: Adıyaman Haber