16.09.2011-Adıyaman-Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) adına Odamızca düzenlenmekte olan "TMMOB Coğrafi Bilgi Sistemleri - CBS Kongresi 2011", 31 Ekim - 04 Kasım 2011 tarihleri arasında Antalya`da gerçekleştirilecektir.

İki yıl da  düzenlenen TMMOB Coğrafi Bilgi Sistemleri Kongresi, dünyadaki son gelişmeler ışığında, ülkemizde coğrafi bilgi ve teknolojilerini kullanan ve Coğrafi Bilgi Sistemine gereksinim duyan değişik meslek alanlarındaki kişi, kurum ve kuruluşları bir araya getirerek, CBS`nin tüm yönleriyle ele alınarak tartışılmasını amaçlamaktadır.

TMMOB CBS Kongresi ülkemizde bu alanda yapılmakta olan en büyük kongre niteliği taşımaktadır. Etkinliğe kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler ve yerel yönetimler ile farklı meslek disiplinlerinin katılımının sağlanması Kongre`nin amacına ulaşmasında ve başarılı geçmesinde önemli yer tutmaktadır.

Kayıt, konaklama ve diğer bilgiler için lütfen http://www.hkmo.org.tr/etkinlikler/cbs/ web sayfasını ziyaret ediniz. Kongre Katılım ücretleri (Kongre süresince Ulaşım, Konaklama, Yemek vb. Hariç) Delege için 150,00 TL, Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri için 75,00 TL, Lisans, Önlisans Öğrencileri ve Bildiri Sunanlar için ücretsiz, Ortak Bildiride Sunum Yapan Dışındakiler için 75,00 TL olarak belirlenmiştir. Katılım ücretleri Halk Bankası 16000029 Demirtepe Şubesine yatırılacaktır. Daha fazla bilgi için lütfen odamız web sayfasını ziyaret ediniz.

Editör: Adıyaman Haber