Adıyaman Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) bünyesinde faaliyet gösteren Tekstil Makineleri İşletmenliği ve Temel Eğitim Merkezi kursiyerlerine sertifika verildi. 

TOGEM’in çok amaçlı salonunda gerçekleşen sertifika dağıtım törenine Vali Ramazan Sodan, Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan ve kursiyerler katıldı. Sertifika töreni öncesinde katılımcılara mini bir konser verildi.

Törende konuşan Başkan Büyükaslan; “Adıyaman Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Toplumsal Gelişim Merkezimiz, kendi bünyesinde ismiyle ifade ettiğimiz gibi toplumu geliştirme amaçlı hizmetlerine dolu düzgün devam etmektedir. Bu kapsamda bünyesinde açtığı eğitim merkezinin farklı bölümlerinde çok sayıda kursiyerler eğitim alıyor. 3 aylık eğitim sürecinden geçen 60 kursiyerimize bugün büyük bir mutlulukla sertifikaları verilecek. Sertifikalar Halk Eğitimi Merkezi onaylıdır. Bu gibi kurslarımız etaplar halinde devam edecektir. Uzun süreden beri kursa katılıp, bugün sertifika hak eden tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Vali Sodan ise, kursiyerlere başarılar dileyerek, Ütü ve Overlok kursu alanlara sertifikalarını verdi. Akabinde toplu resim çektirildi.     

 

 

Editör: Adıyaman Haber