AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, parti binasında düzenlenen basın açıklamasında, "Kongremiz Adıyaman İl Kongresi'nin 27'inci olan kongremizdir. Pazartesi yani ayın 18'inde saat 12'de Yenimahalle'de Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün Kapalı Spor Salonu'nda inşallah hep birlikte icra edeceğiz."dedi.

Dağtekin, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bu arada bir anekdot olsun diye hatırlatmak istedim Cumhurbaşkanımıza ana muhalefetin genel başkanının 'sözde' gibi ifadeyi kullanmasını da kınıyorum. Ne siyasi dile ne devlet diline ne politik bile hiçbir şeye uymayan bu ifadenin gerçekten hiçbir yere sığar tarafı yoktur.

Biz asıl kongrelerimizi birer şölen havası içerisinde yapıyoruz. Pandemi dönemindeyiz malumunuz merkez ilçemiz ile birlikte 9 ilçemizin kongresini yaptık. Bu kongremizi yaparken hiçbirinde kuralların dışına çıkmadık tamamen sağlık bakanlığımızın belirlediği kurallar çerçevesinde kongrelerimizi yaptık.Allah'ın izniyle bu kongremizi de hem o kurallara uyacağız. Ama hem de bir o kadar coşkulu olacak, katılım yüksek olacak.

STK’larımızı da bu kongremize davet ediyorum. İnşallah dediğim gibi tedbirlerin hepsine riayet edeceğiz. İnşallah bu heyecanı hem geçmiş de bize hizmet eden bütün ağabeylerimiz, büyüklerimiz geçmiş dönem milletvekillerimiz belediye başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımızın hepsinin düşüncelerini alarak hep birlikte yola devam diyoruz. Allah'ın izniyle 2023 hedefe hem partimiz için hem Türkiye'miz için hem coğrafyamız için çok önemli bir tarihtir Biz o günün kadrolarını hep birlikte seçeceğimiz için bu heyecanımızı özellikle hepinizin bizlerle paylaşmasını temenni ediyorum."

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :

Editör: Adıyaman Haber