28.05.2011-(Adıyaman)-Erhan Çelik’in hazırlayıp sunduğu Kanal 7’de dün gece yayınlanan İskele Sancak programına AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Metiner, Adıyaman’dan canlı bağlantıyla katıldı.

CHP İstanbul 1. Bölge Adayı Reşat Şahin Öztürk, MHP Malatya Milletvekili Adayı Hasan Tunç’un stüdyo konuğu olduğu programda, AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Mehmet Metiner de canlı bağlantıyla programa katıldı.

Kanal 7’de yayınlanan iskele Sancak programında 12 Haziran seçimleri, kaset komploları ve gündeme ilişkin konular tartışıldı.

Metiner, AK Parti’nin 12 Haziran seçimlerinde yüzde 49 ila 53 bandı arasında seyreden bri oy oranı olduğunu, yapılan anketlerin bilinçli şekilde düşürüldüğünü söyledi.

CHP İstanbul 1. Bölge Adayı Reşat Şahin Öztürk ise AK Parti’nin o kadar oy alması halinde anket şirketini bırakacağını belirtti.

MHP’nin kaset skandalıyla sarsılması konusunda CHP’li aday ile MHP’li adayın bir birini destekler konuşması, “kaset skandalı MHP’nin oyunu arttırır” demesi, MHP’nin mağdur olduğunu söylemesi üzerine Mehmet Metiner, “Kaset komplosuyla derin yapılanmalar önce CHP’yi dizayn etti, şimdi MHP’yi dizayn etmeye çalışıyor. Kirli yapılar, AK Parti’ye her iki partinin alternatif olmadığını gördüklerinden, MHP’deki ulusalcıların da desteğiyle CHP’yi büyütmeye çalışıyorlar. O nedenle MHP ile CHP aynı ağzı konuşuyor, aynı siyaseti yapıyor. Dikkat ederseniz buradaki her iki aday da aynı ağızla konuşuyor, aynı şekilde hükümeti ve AK Parti’yi eleştiriyor” dedi.

 

www.adiyamanlilar.net

 

 

Editör: Adıyaman Haber