Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, kurallara riayet eden ve örnek davranışlarda bulunan Menekşe Fırını işletmecisine teşekkür belgesi verdi.

Zabıtalar tarafından fırınlara yönelik düzenlenen her denetimde, hijyenik ortamda ekmek pişirdiği ve kurallara riayet ettiği tespit edilen fırın ödüllendirildi. Turgut Reis Mahallesi, Turgut Reis Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Menekşe Fırını’na giden Başkan Büyükaslan, örnek davranışta bulunan fırın işletmecisi Yusuf Eskici’ye teşekkür belgesi vererek tebrik etti.

Belediye tarafından teşekküre layık görüldüğü için mutlu olduğunu dile getiren fırın işletmecisi Yusuf Eskici; “Şahsıma takdim edilen teşekkür belgesine her zaman layık olmaya gayret edeceğim. Velinimetimiz olan müşterilerimizin sofralarına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en güzel ekmeği sunmanın çabasında olacağım. Bu anlamda bana verilen bu anlamlı belgeden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Necip Büyükaslan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Vatandaşların ekmek ihtiyacını karşılayan fırınları rutin olarak denetlediklerini kaydeden Başkan Büyükaslan; “İşletmecilerin, hijyenik ortamlarda ve kurallar çerçevesinde hizmet etmeleri için yoğun çaba sarf ediyoruz. Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından yapılan her denetimin neticesinde Menekşe Fırını’nın kurallara son derece riayet ettiği tespit edildi. Bunun için kendilerine teşekkür belgesi takdim ederek, tebrik ettik. Diğer esnaflarımızın da bu işletmeyi örnek almalarını temenni ediyoruz. Denetimlerimiz neticesinde kurallara uygun hizmet verdiğini müşahede edeceğimiz esnaflarımızı ödüllendirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: Adıyaman Haber