09.07.2011-(Adıyaman)-Adıyaman Belediyesi, Sosyal ve Kültür etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği geleneksel birimler arası futbol turnuvasında Makine İkmal Müdürlüğü şampiyon oldu.  

            11 takımın katılımıyla belediyenin Karapınar Mahallesi’ndeki çim sahada gerçekleşen 2011 yılı yaz sezonu geleneksel birimler arası futbol turnuvasının final maçında, Makine İkmal Müdürlüğü futbol takımı ile Temizlik İşleri Müdürlüğü futbol takımı karşılaşmasında, Makine İkmal Müdürlüğü futbol takımı turnuva şampiyonu oldu. Makine İkmal Müdürlüğü’ne şampiyonluk kupası verilirken, ayrıca turnuvanın ikincisi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile üçüncüsü Gelir Müdürlüğü’ne ve centilmen seçilen Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne de kupa verildi.           

Adıyaman Belediyesi kültür faaliyetleri çerçevesinde gerçekleştirilen birimler arası futbol turnuvası personel içi kaynaşmanın sağlanması, moral ve motivasyonun artırılmasıyla daha verimli hizmet üretilmesi amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenleniyor.

Kupa törenine katılan Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Yusuf Bilgin yaptığı konuşmada, “Amacımız personelimizin kaynaşmasını, moral ve motivasyonunu artırmaktır. Bu süreçte amacımıza ulaştığımıza inanıyorum. Aslolan burada birinci, ikinci gelmenin ötesinde, birlikte memleketimize hizmet eden arkadaşlarımızın birbirleriyle kaynaşma ve dayanışma içerisinde olmalarıydı. Turnuvaya katılan takımlarımızı ve futbolcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

 

adıyaman - www.adiyamanlilar.net

 

 

Editör: Adıyaman Haber