20.07.2011-(Adıyaman)-Kredi Yurtlar Kurumu Adıyaman Yurt Müdürlüğü yolunda bir süre önce başlanan yol yapım çalışmaları kapsamında, yolun tamamı asfaltlandı. 

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Yurt Müdürlüğü’nün ulaşımını sağlayan yolda sürdürülen yoğun faaliyetler neticesinde altyapı işlemleri tamamlandı. Ardından beton asfalt döküldü. Şu sıralar güzergâhın orta refüjü ve kaldırım yapımı için çalışmalar devam ediyor. Önümüzdeki günlerde yolun tamamının bitirilerek hizmete açılacağı kaydedildi.    

Adıyaman’a hizmetin en güzelini sunmak amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, özverili gayretleri neticesinde kentin yaşanabilir bir konuma geldiğini kaydetti.

Başkan Büyükaslan; “Kentimize ne kadar çok hizmet edebilirsek kendimizi o kadar mutlu hissediyoruz. Bu anlayışla her gün farklı bir adreste insan odaklı hizmetlere imza atıyoruz. Şu sıralar Kredi Yurtlar Kurumu Yurt Müdürlüğü’nün ulaşımını sağlayan yolu asfaltladık. Önümüzdeki günlerde orta refüj ve kaldırımı tamamlayacağız. Caddemizi kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Editör: Adıyaman Haber