Kahtalı Mıçı Hemşerilerine Darıldı

Ünlü Türkücü Kahtalı Mıçı, kendisi için düzenlenen Yardımlaşma gecesine rağbet göstermeyen Adıyamanlı Hemşerilerine darıldı.

Geçtiğimiz günlerde Adıyaman’da düzenlenen konser için yaklaşık 1 ay Kahta’daki Zeus Otelde kalan Kahtalı Mıçı bastırdığı bin 500 davetiyenin cuzi bir kısmının satıldığını ve bilet alanların dahi bir kısmının konsere gelmediğine çok üzüldüğünü söyledi.

Konu ile ilgili Gazeteci Haci Bozkurt’a açıklamalarda bulunan Kahtalı Mıçı, Adıyamanlı Hemşerilerine çok darıldığını kaydetti. Mıçı hemşerilerine dargınlığını şöyle dile getirdi: “ Benim için Adıyaman’da bir yardımlaşma gecesi düzenlendi. Bu nedenle eşimle birlikte İstanbul’dan kalkıp Adıyaman’a geldim. Kahta’daki Zeus Oteline yerleştim. Yaklaşık 1 ay kaldım. Keşke gelmez olsaydım. Umduğumun tam dışında oldu. Bana göre 10 kişi de gelse çıkar program yapardım ama gönül isterdi ki hemşerilerim beni o gece yalnız bırakmasaydı. Bu arada bilet alanların çoğu bile konsere gelmedi. Yaklaşık 200 kişi geldi. Bunu Hemşerilerime yakıştırmadım” dedi.

Adıyaman’nın ve özellikle Kahta’nın adını Türkiye’ye ve dünyaya tanıttığının altını çizen Kahtalı Mıçı, bunun karşılığının böyle olmaması gerektiğini söyledi. Mıçı açıklamasının devamında, “ Kahtalı Mıçı olarak, Kahta’ya da yakıştırmadım. Adıyaman’a da yakıştırmadım. Bazıları diyecek ki haberim olmadı. Ne demektir? Herkesin haberi oldu. Hepsi biliyor. Kahta’da bir kaç yere gittik. Adıyaman’da da bazı yerlere gittik. Sağ olsun bazı arkadaşlarımız ilgilendiler. Adıyaman Belediye Bakanı Necip Büyükaslanve Kahta Zeus Oteli sahibi Abdulkadir Özbek gibi bazı ağabeylerim ilgilendi. İlgilerini esirgemeyen bu arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ama bu işler bir-iki kişi ile olmuyor. Gönül ister ki en az 500 kişi gelseydi.

Adıyaman’a Son Oldu

Bundan sonra Adıyaman’da ve Kahta’da konser vermeyeceğini açılayan Mıçı, “ Onun için Adıyaman’a bu son oldu. Kahta’ya da son oldu. Adıyaman’a darıldım. Kahtalı Mıçı Adıyamanlı Hemşerilerine gerçekten darıldı. Çok yerlere gittim. İşadamlarına gittim. 4- 5 bilet alan oldu. Bilet almaya mecbur değiller. Ama 15-20 bilet alması gerekenler bile 3-5 bilet aldılar. Biz kimseden para dilenmiyoruz. Böyle bir yardımlaşma gecemiz vardı. Belli başlı ve sevdiğim işadamlarının destek vermesi gerekirdi. Ama maalesef beklediğimiz gibi olmadı. Allah işlerini rast getirsin. Bir daha Adıyaman’a konsere gelmeyeceğim” diye konuştu.

HABER :Haci BOZKURT / kahtagundem.com

Editör: Adıyaman Haber