Adıyaman’da huzurevi önündeki stabilize yol asfaltlanarak huzurevine ve Narlıkuyu’ya geliş ve gidişler rahatladı.

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince bölgede yürütülen asfalt faaliyetleriyle birlikte huzurevi ve Narlıkuyu sitelerinin ulaşımı rahat bir nefes aldı. Cumhuriyet Mahallesi sınırlarında bulunan yolun beton asfaltla buluşmasına hem mahalle sakinleri hem de huzurevi ziyaretçileri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Çalışmaların memnuniyet verici olduğunu beyan eden mahalle muhtarı Mehmet Çalışkan; “Belediyemizin mahallemizde birçok hizmeti oldu ve hepsini takdirle karşıladık. En son Narlıkuyu’nun ulaşımını sağlayan huzurevin önündeki yolun asfaltla buluşturulması bizi ziyadesiyle mutlu etti. Sayın belediye başkanımıza ve de ekibine mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Ancak mahallemizin özellikle kuzey bölümünde gün geçtikçe yeni yapılaşmaların olması nedeniyle daha çok hizmete ihtiyacımız var. En büyük sorunlarımızdan bir tanesi ulaşımdır. Son günlerde doğalgaz ekiplerinin de mahallemizde yoğunlaşmış olması dolayısıyla, doğalgaz şebekelerinin döşenmiş olduğu sokakların yeniden asfaltlanması gerekiyor. Belediye ekiplerinin mahallemize daha çok yoğunlaşmasını istiyoruz. Gayretlerinden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan; “Huzurevi’nin önündeki yol hem huzurevinin hem de Narlıkuyu’nun ulaşımını sağlıyor. yolumuz daha önce stabilize olmasından dolayı aksamalar yaşanıyordu. Bölgenin ehemmiyetini göz önünde bulundurarak, bu önemli güzergâhı programımıza aldık ve kısa sürede sıcak asfaltla buluşturmuş olduk. Böylece en önemli sorunlarından birisini çözüme kavuşturmuş olduk. Mahallemize bundan önce hizmetlerimiz oldu. Bundan sonra da imkânlarımız ölçüsünde olacaktır” şeklinde konuştu.                         

 

Editör: Adıyaman Haber