Hemşireler Bütün Bir Yılın Stresini Attı

 

12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Adıyaman`da görev yapan hemşireler, Hisar Düğün Salonunda doyasıya eğlendi.

 

Çok sayıda hemşirenin katıldığı eğlence de hemşireler doyasıya eğlendi. 5 saat süren eğlencede halay çeken ve çiftetelli oynayan hemşireler bütün bir yılın stresini attı. Eğlencede güzel görüntüler yaşanırken, hemşirelerin mutluluğu gözlerinde okunuyordu.

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhemşiresi Ayten Özharıkçı, burada yaptığı konuşmada, “ Çok zor şartlarda vatandaşlara en iyi sağlık hizmetini verebilmek için çalıştıklarını ve yapmış olduğunuz görev itibarı ile hepiniz önce insan diyerek halka hizmeti ilke edinmiş, insanların sağlıkları için çok önemli ve kutsal bir görevi yerine getiren, meslek mensubu bütün fedakâr hemşirelerimizin; `Hemşireler Günü`nü kutluyor ve bu mesleği icra edenlere hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Yoğun bir tempoyla çalışan hemşire ve sağlık çalışanlarının Hemşireler Gününde senede bir gün bir araya gelerek eğlenme fırsatı bulduğunu belirterek bu fırsatı kendilerine veren Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.H.Mehmet İnan’a teşekkür ettiler.

Program sonunda hemşireler çekiliş ile çeşitli hediyeler verilerek program son buldu.

 

Editör: Adıyaman Haber