27.05.2011-(Adıyaman)-Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Adıyaman Milletvekili Adayları , İl ve  İlçe Teşkilatı yaklaşan 12 Haziran genel seçimleri öncesinde Merkez , ilçe , belde , mahalle ve köy ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

 

        HAS Parti 2011 seçimlerinde herkese özgürlük, herkese adalet, herkese refahtan adil pay vaadiyle memleketi karış karış dolaşarak halkın dertlerine çare olmaya çalışıyor. Bu kapsamda Adıyaman milletvekili adayları ve il/ilçe teşkilatları; İlçeler, Beldeler, mahalleler ve köyleri gezerek vatandaşın derdini dinliyor.
        HAS Parti Adıyaman 1.Sıra Milletvekili Adayı Av. Mustafa ALKAYIŞ, 9 yıllık AK Parti iktidarının halkın ve memleketin dertlerine çözüm bulamadığını belirterek "Bırakın çözüm bulmayı, daha da artırdığı hatta içinden çıkılmaz bir hale soktuğu gün gibi ortadadır. Memleketi kendilerinden başka kimsenin yönetemeyeceğini söyleyecek kadar bu iktidar kibir içindedir. Alternatifimiz yok iddiası ile bu millete, bize oy vermezseniz CHP gelir tehdidiyle ölümü göstererek sıtma ile yaşamı bir lütufmuş gibi sunmaya çalışmaktadır. Bu fedakâr millet, bu ekonomik ve sosyal zulmü hak etmemektedir. Bundan önceki kazanımlarını bu iktidar zamanında bir bir tüketenler borçlu yaşamaya neredeyse mahkûm edilmiştir. Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve ekibi bu iktidarın tek alternatifidir. Cumhuriyet tarihi boyunca hiçbir iktidara verilmeyen destek ve tolerans ne yazık ki, AK Parti iktidarına bu millet tarafından fazlasıyla verilmiştir. Ama gelinen nokta halkımız açısından hiçte iç açıcı değildir. Hiç hak etmediği halde dünyanın en pahalı yakıtını kullanan bu millet, aldığı arabasına en yüksek oranda vergi vermekte, sanayici ve esnaf en yüksek fiyatta enerjiyi kullanmakta, kazanmadığı vergiyi vermek zorunda kalmaktadır. Köylü ve çiftçi ürün bedelini ne yazık ki hakkıyla alamamaktadır. Hayvancılıkla uğraşanlar ithal et yüzünden, ahırını ve çiftliğini bırakmak zorunda kalmış, aldığı kredi yüzünden bankalara borçlanmıştır. Emekli zaten yok sayılmakta, ismi hiç anılmamaktadır. Fakirlik artık kalıcı olmuştur. Sosyal yardım almadan yaşamını sürdüremeyen zümreler oluşturulmuştur. Kısaca bu iktidar zamanında halk üzerinde bir korku imparatorluğu oluşturulmuştur. Bütün bunlar bu milletin kaderi değildir. Ekonomiyi ve halkı yönetmek bir tercih meselesidir. Yani kazanımları halktan mı yoksa elini sıcak sudan soğuk suya sokmayan bir kısım zengin ve elitten mi yana kullanacaksınız? Bu milletin menfaatlerini ve değerlerini halktan yana mı ya da iktidarda kalmak için küresel güçlerden yana mı kullanacaksınız? HAS Parti bütün bu düzeni halktan yana kullanmak için vardır. Siyasete yeni bir üslup taze bir soluk getirmiştir. Siyaseti yeniden formatlamıştır. Klasik ve menfaate dayanan siyaset anlayışını çöpe atmıştır. Halktan aldığını adaletli bir şekilde yine halk için kullanacaktır. Bizi yönetmeye çalışan dış güçlerin değil Halkın Sesi olacaktır. Hiçbir plan ve programı olmayan bu iktidar küresel güçlerin emrinden çıkamayacaktır. Çıkamayınca da emir alacaktır. Bu millet 2011 seçimlerinde bu oyunu bozacaktır. Halkın Sesi Partisi oynanan oyunun farkındadır. 12 Eylül darbe anayasasının koyduğu siyasi partiler yasası, seçim kanunu, seçim barajı, dokunulmazlıklar gibi yasalar AK Parti iktidarı tarafından en hararetli bir şekilde hala savunulmaktadır. Dünyanın hiç bir ülkesinde olmayan yüzde 10 barajı 30 yıldır bu millete istikrar diye dayatılmaktadır. Başbakan bunu savunarak 12 Eylül darbecileriyle neredeyse hemfikirdir. Bunu savunmak çoğulcu demokrasiyi yok saymaktır" dedi.

 

www.adiyamanlilar.net

 

Editör: Adıyaman Haber